Obojetne. Taka ocena chyba jest najodpowiedniejsza. Oglądałem ten film kiedyś w TV. Ale chyba nie zapadł głeboko w pamięci. Mam amnezje wiadomości o min W komentarzach tez nic ciekawego. Żałuje 1,74 na dwie płytki za film i ciągle zastanawiam się dobrze robię czy źle. Mam możliwość ściągnięcia filmu z transferem ok 2 mega/sek. Sciągnięcie będzie trwało ok 20 - 25 minut 2 płytki po 700 megqa, ale jakoś mnie nie korci do ściągania. Może z sieci ktoś mnie przekona.
wbm -> kretyn
Kretyn!
Komu probujesz zaimponowac osiagami twojego lacza?! Chyba tylko podobnym sobie!
A film wg mnie jest interesujacy.
Współczuje zpinkom
Współczuję takim jak ty. Nie mozna się na niektórych nawet gniewać, bo cóż jest winien , że Bozia zostawiła puste miejsce między uszami. Nachodzi się to-to po lekarzach nasłucha "mądrych" słów o sobie i przypina je innym na lewo i prawo, nie rozumiejąc nawet ich znaczenia.
Jak rozwiążą takiemu rękawy to dopiero pokazuje co potrafi.
Gdybyś miał IQ choćbyna poziomie kretyna zrozumiałbyś, że nie chwaliłem się łączem, tylko pytałem o opinie o filmie, który miałem okazję ściągnąć z netu. Po to min. zalogowałem się na ten portal. Dysk twardy w kompie ma ograniczoną pojemność o ile rozumiesz co to znaczy, sciągając 6 do 10 filmów/dzień trzeba zrzucać dane (film dla kompa jest zbiorem danych o wielkości 700 megabitów).
Bez wiedzy o filmie cho.ćby szczątkowej ściąga się czasem jak leci. Wala sie po domu potem setki płytek z gniotami w rodzaju Daredebilów czy Bad Taste - naprawdę zły smak. A co do transferu napisałem o średnim. O ile oczywiście wiesz co to znaczy. Nie życzę powrotu do zdrowia bo zpinkom z reguły nic nie jest w stanie pomóc.
Czlowieku...
Szukasz informacji o filmie? Poczytaj inne wypowiedzi. Ludzie pisza, ze film jest bardzo fajny, zaskakujacy. A Oldman gra genialnie.
iq?
sądząc po epitetach , ktorych uzywasz masz chyba kompleks na punkcie inteligencji , choć to rzeczywiście nie ty zacząłeś.
wracając do filmu , stawianie go w jednym rzedzie z daredevilami itp. to największa obelga jakiej użyłeś.
Dla mie to absolutny hollywoodzki 'top' nawet przypominający troche europejskie kino (amelia,otworz oczy).
wbm -> kretyn
Kretyn!
Komu probujesz zaimponowac osiagami twojego lacza?! Chyba tylko podobnym sobie!
A film wg mnie jest interesujacy.
Współczuję zpinkom
Współczuję takim jak ty. Nie mozna się na niektórych nawet gniewać, bo cóż jest winien , że Bozia zostawiła puste miejsce między uszami. Nachodzi się to-to po lekarzach nasłucha "mądrych" słów o sobie i przypina je innym na lewo i prawo, nie rozumiejąc nawet ich znaczenia.
Jak rozwiążą takiemu rękawy to dopiero pokazuje co potrafi.
Gdybyś miał IQ choćbyna poziomie kretyna zrozumiałbyś, że nie chwaliłem się łączem, tylko pytałem o opinie o filmie, który miałem okazję ściągnąć z netu. Po to min. zalogowałem się na ten portal. Dysk twardy w kompie ma ograniczoną pojemność o ile rozumiesz co to znaczy, sciągając 6 do 10 filmów/dzień trzeba zrzucać dane (film dla kompa jest zbiorem danych o wielkości 700 megabitów).
Bez wiedzy o filmie cho.ćby szczątkowej ściąga się czasem jak leci. Wala sie po domu potem setki płytek z gniotami w rodzaju Daredebilów czy Bad Taste - naprawdę zły smak. A co do transferu napisałem o średnim. O ile oczywiście wiesz co to znaczy. Nie życzę powrotu do zdrowia bo zpinkom z reguły nic nie jest w stanie pomóc.