PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=3690}

Ace Ventura: Psi detektyw

Ace Ventura: Pet Detective
1994
6,3 309 tys. ocen
6,3 10 1 309013
5,1 42 krytyków
Ace Ventura: Psi detektyw
powrót do forum filmu Ace Ventura: Psi detektyw

Cannibal Corpse

ocenił(a) film na 5

Super Cannibal Corpse!!!!! Super Muza. Jedyny pozytyw filmu..

Durexxx

masz racje
Zgadzam sie 100 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
Patt

kanibale...
...pojawiaja sie tylko na chwile, a film ogolnie nie podobal mi sie. NIe jest tym jednak zaskoczona. Wiekszosc filmow (nie wszystkie) z Jimem Carrey'em w roli glownej jest malo smieszna i budzi niesmak.

Gaila

o tak
tym razem i ja się zgodzę najlepszy moment filmu. Cannibal Corpse !!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
Gaila

Ale z ciebie idiotka Gaila! W ogóle nie znasz się na filmach!

ocenił(a) film na 1
Sergi_van_Oli

Obrażanie kogoś dlatego, że nie podoba mu się taki gniot jest żałosne.

ocenił(a) film na 9
mizak81

Nie ma to jak odpowiadać na komentarz z przed ośmiu lat ;)
Masz rację, moja wypowiedź była żałosna, ale nie mogę się z Tobą zgodzić, że ten film to gniot. W tym momencie to już klasyka komedii, chociaż, oczywiście, nie wszystkim taki humor musi odpowiadać, tak samo jak nie wszyscy lubią "American Pie". Niemniej uważam dalej, że ten film w swoim gatunku jest majstersztykiem, a to, co robi w nim Carrey wymaga nie lada talentu, bo to naprawdę więcej niż zwykłe wygłupy ;)

użytkownik usunięty
Durexxx

Nie zgadzam się
Cannibal Corpse rulez. To mój ulubiony zespół, ale film jest też po prostu zajebisty. Jedna z lepszych komedi jaką widziałem. Cannibale to ulubiona kapela Jima Carey'a.

ocenił(a) film na 4
Durexxx

weteran death metalu
Tak, to prawda, chwilowy fragment z Cannibal Corpse to jedyny powód dla którego ten film oglądam. Ale czy nie uważasz, że jakby ta prawdziwie metalowa estetyka zostaje tu trochę obśmiana? No wiesz, Ace Ventura pojawia się na tym koncercie tak ni z tego ni z owego, zaczyna jakoś tak dziwnie poruszć głową, ludzie przebywający tam razem z nim prezentują ściśle określony, niekoniecznie prawdziwy wzorzec. Ale cóż, grunt, że zespół jest prawdziwy, a nie żadna podróba. A wokal Barnesa jest po prostu rozwalający.

ocenił(a) film na 5
agatha

No to ja bym wolał Morbid Angel ;)

ocenił(a) film na 8
Durexxx

Tak, Kanibale to niewątpliwy pozytyw tego filmu, ale TYLKO JEDEN Z WIELU. :P

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Durexxx

Oglądało się jeszcze na kasetach video i przewijało ich krótki występ bez końca :D

ocenił(a) film na 10
aariciaa

A tu usunięta scena z cannibal corpse jak by ktoś jeszcze nie widział

http://www.youtube.com/watch?v=6anoJrvKXMM