http://www.pudelek.pl/artykul/15591/karolak_zagra_w_usa/
"Według Super Expressu to już pewne - Karolak wystąpi w filmie Get low[..]"
żródło "marginesowe" ale zawsze =>
Ciekawe tylko dlaczego już wystawione są głosy, gdy film nawet nie miał swojej premiery... Ech cały filmweb.;]
Pogoglowałem trochę i wychodzi na to, że owszem - wycięto sceny z Karolakiem na potrzeby oficjalnej dystrybucji na świat.
Jednak do Polski "dzięki" patronatowi nad filmem stacji TVN, wersję z Karolakiem bedzie można u nas obejrzeć.
Kto wie, może tylko na DVD, ale podejrzewam że jesli film będzie emitowany na TVN to pójdzie wersja z Karolakiem.
Dzisiaj na konferencji na Camerimage twórcy filmu (Schneider, Zanuck) powiedzieli, że w postprodukcji zupełnie przemontowany został trzeci "akt" filmu, w związku z czym zmieniła się fabuła, no i wiele postaci wypadło ze scenariusza (nie tylko Karolak), a ostateczna decyzja podjęta była oczywiście po konsultacjach z ludźmi z TVN (Darek Gąsiorowski, Justyna Pawlak). Wszyscy uznali, że wersja po zmianach jest znacznie lepsza od pierwotnej.
W jednym filmie z Robertem Duvallem mogę zagrać nawet krzesło. Ale wolałbym żeby usiadła na nim Rebecca Grant. I tylko ona.
Oglądałam wczoraj ten film i jakoś nie zauważyłam w nim Karolaka, mimo że wymieniony został w napisach końcowych :)