Ten film nie jest wielkim odkrywczym arcydziełem, bo też nie miał takim być. Fabuła banalna -
można napisać, że rodem z harlequina. Niemniej dawno nie widziałem tak sprawnie nakręconego
filmu. Praktycznie nie ma scen, bohaterów zbytecznych. Wszystko jest na swoim miejscu i działa jak
szwajcarski zegarek. Cała historia bardzo wiarygodna - żadnych najmniejszych nawet potknięć czy
zbytecznych fantazji. Po prostu mistrzowska rzemieślnicza robota, więcej warta od tysiąca "jęczeń"
niedorobionych artystów!
[SPOILER]
mam pytanie o końcówkę filmu - czy mi się wydaje, czy ten koleś z nią jest inny? znalazła innego czy została z tamtym i po dwóch latach trochę wyłysiał? :D
Inny koleś. Film na prawdę super myślałem ostatnio, że jakaś szmira trafiła się w CANAL + na wieczór a tu bardzo bardzo miłe zaskoczenie. Polecam tym, którym się podobało Rekonstrukcje z 2003 roku dużo dużo lepsza :).
Jak dla mnie to Sally pod koniec filmu też była z innym. Jej były narzeczony skompromitował się tym, że chciał, by do niego wróciła między innymi dlatego, bo wesele było opłacone... ;x
zgadzam się. świetny film chociaż romanse nie to nie moja kategoria a tu baaardzo pozytywne zaskoczenie.
@ewelina_m - też wydaje mi się że to był ktoś inny.