siku to powazny problem w kinie, mnie tez on czesto dotyczy, wiem jaki ból przezyles...
Kiedy pierwszy raz poszedlem do kina, mama ostrzegala mnie zebym nie pil tyle koli, a ja nie sluchalem.. Rigodon123 moze jak podrosniesz i wpuszcza Cie do kina zrozumiesz o co chodzi :)
Też myślałam, że nie wytrzymam, ale wytrzymałam. Chyba nawet byłam pierwsza w toalecie.
ja odrazu po seansie pobieglem do toalety, a jak wychodzilem to juz takie kolejki byly ze szok..
Hmm... zatem albo kobiety mają mocniejsze pęcherze albo mężczyźni szybciej biegną do toalety :)
haha moj chlopak tez nie wytrzymal i musial wyjsc w czasie seansu na siusiu. i tak w sumie pod koniec filmu co chwile ktos wychodzil, wracal itd... :) moze to napięcie tak działa na wasze pecherze?:D
a tak w ogole to momentami troche glupi byl ten film... np jak ten naukowiec dzwonil do ojca na statek i pytal sie: ,,gdzie jestes?"...
ja też nie wytrzymałem i poszedłem zaraz po reklamach a potem jeszcze raz i jeszcze raz no i jeszcze kilka razy, razem 43 razy ale zyje :D
Ja też byłem i ominął mnie Watykan i Washington, miałem mały problem z powrotem na salę :D A propo, to ta dyskusja jest o niebo ciekawsza niż ten film.
haha otorian83 pewnie masz rację :D dopiero by była Apokalipsa gdyby w kinie nie było toalet! wyobraźcie to sobie...albo moze lepiej nie ;D
Teraz żałuje że nie byłem siku. Bo wy też byliście i nic wielkiego sie nie stało. A mi sie tak mocno chciało. Cały czas mi sie chce bo jestem chory i jestem na rencie na nogi i wontrobe.
Dobrze że mi sie kupy nie zachciało bo bym wtedy juz musiał iść. A siku to zawsz jakos wytrzymam chyba że nie.
otorian83, dlatego zalozylem ten temat poniewaz nie mialem ochoty dyskutowac o tak slabym filmie ;)
Człowieku miałem ten sam problem :D zaczęło się w połowie, a pod koniec już bardzo irytowały mnie te spowolnione oddalenia kamery. Dziewczyna się śmiała i mówiła "Daj spokój, zoooobacz! Noooowy Ląd!"
"W DUPIE MAM NOWY LĄD!"
to był najcięższy moment w moim życiu :D
Trzeba brać takie lekarstwo na robienie siku. Furosemid sie nazywa. Ja biore bo jestem na rencie. To jest lekarstwo po którym duzo sie sika a potem wcale. To trzeba brać przed kinem i sie porządnie wysikac a potem już nie. I nie wolno potem niczego pić. Teraz juz też tak zrobie i mi sie nie będzie chciało.
jakby nie bylo toalet to bylby sens 4D akurat w momentach tych imponujacych fal.. plusk plusk XD
A nie można po prostu nie pić???
Z zasady wiem, że jak się nie pije, to się nie sika, bo żeby sikać to trzeba mieć jeszcze czym sikać (i nie mam tutaj na myśli genitaliów, tylko "paliwo" do nich)...
Po prostu nie pić? Trzeba było mi tak napisać 30 lat temu. To teraz bym nie był na rencie na wontrobe