13 GHOSTS / 13 DUCHÓW
13 DUCHÓW TO SUPEROWY FILM NIE MA INNEGO LEPRZEGO , NO CHYBA , ŻE HANIBAL , MILCZENIE OWIEC I WSZYSTKIE CZĘŚCI KRZYKA ! UWIELBIAM HORRORKI I NAWET JE ZBIERAM MAM OKOLO 350 KASET Z HORRORAMI ! INTERESUJA MNIE CZARY I MAM DUZO KSIAZEK O CZAROWNICACH , DUCHACH , UPIORACH ITP. NAWET MAM KSIEGE ZE SKÓRY NIEWIEM JAKIEJ PYTALAM SIE MYSLIWYCH I KAŻDY MÓWIL ŻE TO NIE JEST SKÓRA ZWIERZĄT ALE BARDZO MOŻLIWE ŻE JEST TO LUDZKA SKORA , TĘ KSIĘGĘ ZOSTAWILA MI PRABABKA CIEKAWE SKĄT WIEDZIAŁA , ŻE BĘDE MIAŁA NAIMIE OLGA JAK JĘST NATEJ KSIĘDZE NAPISANE KAMIENNYMI LITERAMI MOJE IMIE DRUGIE IMIE I NAZWISKO! ZNALAZŁAM JĄ W NOWYM DOMU GDY SIE WPROWADZALAM W 1993 BYLA ZAKOPANA W OGRODZIE I ZAMKNIETA ALE KLUCZ BYL PRZYWIAZANY WIEC MOGLAM JA OTWORZYC ! SA W NIEJ RÓŻNE RYSUNKI I ZAKLĘCIA . ZAKLĘCIA NIE SĄ PO POLSKU RACZEJ TAKIEGO JĘZYKA NIE MA I NIE UZYWA SIE W DZISIEJSZYCH LATACH . PEWNIE JEST TO JEZYK WYMARLY . JEST NAWET TAKA STRONA Z RYSUNKIEM DINOZALROW TO DZIWNE ALE NIE WYGLADAJA ONE NA DINOZALRY ALE MOZNA SIE DOMYSLEC TEZ JEST TO DZIWNE ZE NIEKTORE WYRAZY ROZUMIEM I LATWO TROCHE MI JE CZYTAC ALE JAK POPROSILAM MAME ZEBY MI PRZEDTLOMACZYLA JAKIS WYRAZ TO POPATRZYLA NAMNIE JAK NA WIELKA IDIOTYCZNE DEBILOWATE CHORO UMYSLOWE DZIECKO JAK BY TAK PRZETLOMACZYC CALA KSIAZKE TO MOZNA BYSIE CHYBA DOWIEDZIEC JAK ONE ZGINELY I CZY WODLE ZYLY CZY TO CO NALKOWCY ZNAJDUJA TO SA POGUBIONE KOSCI I ONI JE TYLKO UKLADAJA TAK ZEBY IM PASOWALO
Mama się na Tobie poznała, dobrze na Ciebie popatrzyła. Biedaczku, nie oglądaj więcej horrorów albo nie jaraj stuffu, bo chyba jeszcze dorastasz i odbije się to za lat kilka...
Jezu. Co to miało być ?? SZanuje cudze zdanie i wypowieszia, ale to...
:-|hmmmmmmm
Poprawka, bo namieszałem troche i literówki porobiłem, ale nie dziwcie się, wczesna pora robi swoje... :P
Jezu. Co to miało być ?? Szanuje cudze zdanie i wypowiedzi, ale to...
:-|hmmmmmmm
Sorry ale ja nie czaje, nie przywykłam do Capsa i ogólnie do takiego pokemoniastego chaosu. Pisz po ludzku.
Bardzo zastanawia mnie zdowie psychiczne autora tego wpisu O.o dziewczyno czego ty się nałykałaś? Bo takich debilizmów to ja już dawno nie widziałam ... szok (mam nadzieje że to żart ,w przeciwnym wypadku zalecam udać się do bardzo dobrego psychiatry ,albo odrazu na oddział zamknięty dla bezpieczeństwa swojego i twoich bliskich)...