PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=546975}

127 godzin

127 Hours
2010
7,1 131 tys. ocen
7,1 10 1 130956
6,7 53 krytyków
127 godzin
powrót do forum filmu 127 godzin
ocenił(a) film na 7
NataliaOreiro

Warto zobaczyć :) Moim zdaniem film bardzo dobry :)

Jakvbek

Ale co jest w nim takiego fajnego??
możesz w skrócie opisać ten film - kilka zdań

ocenił(a) film na 7
NataliaOreiro

nie wiem czy widzialas into the wild bo tematyka jest w gruncie rzeczy podobna,oderwanie sie od codziennego zabieganego zycia i powrot do korzeni-natura,zwierzeta itd
zasadnicza roznica polega na tym ze into the wild-sad end,127 h happy end,ogolnie jest to film jednego aktora ktory daje rade imo 7/10.
pozdro

sanczopansa

Dzięki na pewno obejrzę ten film
A propo gdzie można go obejrzeć za free??

ocenił(a) film na 7
NataliaOreiro

przez ta akcje z acta moze byc ciezko,dlatego polecam pobrac mi sie zassalo w kilka h.

ocenił(a) film na 9
NataliaOreiro

Warto obejrzeć ten film :) Bardzo mi się spodobał mimo, że dla niektórych mógł być nudny bo niedokońca go rozkminili,albo poprostu im się nie podobał. na zalukaj możesz go zobaczyć ale jak zapłacisz 3,6zł to oglądasz przez tydzień filmy bez limitów i wogóle :)

ocenił(a) film na 2
NataliaOreiro

Nie warto. Szkoda czasu. Dobrze się zaczyna, ale tylko tyle. Gość utknął w skałach i ma jakieś zwidy. Nie oglądaj jak masz co robić;) A jak nie masz to obejrzyj co innego.

ocenił(a) film na 9
mastom82

Teraz to fantastycznie streściłeś film , jak bohaterowie Clerks - o LOTR. Ja jak najbardziej polecam ten film.

ocenił(a) film na 2
noozzle

O, to nie wiedziałem że już LOTR tak ktoś opisał;) A tak na poważnie, to tego filmu nie porównałbym pod żadnym względem z LOTRem. Ja bym go porównał do "Pogrzebany" z R.Reynoldsem. Jak ktoś lubi takie filmy to ten też mu się spodoba. Dla mnie oba złe, ale kwestia gustu.

ocenił(a) film na 9
mastom82

To nie jest porównanie do LOTR'A . Chodzi o formę streszczenia (podsumowania) filmu :P jeżeli oglądałeś Clerks - "Sprzedawcy"- to będziesz raczej wiedział o która scenę mi chodzi. :)

ocenił(a) film na 2
noozzle

Nie widziałem i raczej już nie zobaczę tego filmu, choć coś o nim słyszałem. Nie mniej zabawnie przedstawiłeś mój komentarz, który jak najbardziej uważam za trafny do "127 godzin". Pozdrawiam.