Ja wiem ze ten film sklada sie ze zlepku amatorskich nagran ale jak mozna do uja pana zupelnie pominac tajemnicze wyburzenie WTC7 i jak mozna nie pokazac na swiezo nagran z PENTAGONU??? To skandal i tyle bo tego feralnego dnia zostaly wyburzone 3 budynki a o tym trzecim cisza... Niestety prawdy o 9/11 nigdy sie nie dowiemy tak samo jak nigdy sie nie dowiemy kto zlecil zabicie Gen.Sikorskiego i tak samo nigdy sie nie dowiemy kto pomogl Japonczykom zaatakowac PEARL HARBOUR(mam na mysli ten motyw ze akurat w tym czasie co port zostal zbombardowany niszczyciele i lotniskowiec amerykanski byly daleko od portu).Przez to ze statki wojenne USA byly daleko nie mogly szybciej sobie poradzic z Japoncami. Jest wiele pytan bez odpowiedzi...
W PEARL HARBOUR ewidetnie bylo widac ze ktos dal cynka Japonczykom i ktos celowo zlecil wyplyniecie niszczycieli i lotniskowca Usa z portu. Dzieki tej akcji Japonczycy mieli swobodne pole manewru nie narazajac sie na ostrzal z okretow wojennych lub zestrzelenie z poderwanych amerykanskich samolotow z lotniskowca. Smierci walkiem na kilometr... 9/11 bylo podobnie... Zostaja porwane 4 samoloty z ktorymi wieza kontroli lotow nie miala kontaktu ale gdzie byly misliwce ktore w takich sytuacjach eskortuja samoloty z ktorymi nie ma kontaktu? Przeciez nawet w Polsce jest cos takiego ze gdy samolot nie ma kontaktu z wieza kontroli lotow to z lotniska wojskowego wysyla sie 2 mysliwce f-16 ktore eskortuja samolot lub gdyby zaczal wariowac moga go zestrzelic w powietrzu. W Polsce to obowiazuje a w USA dziwnym trafem ani jeden wojskowy samolot nie zestrzelil rzekomych samolotow porwanych ktorych bylo az 4. To sie kupy nie trzyma nie sadzicie???