PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36171}

101 Dalmatyńczyków II: Londyńska przygoda

101 Dalmatians II: Patch's London Adventure
2003
6,8 8,7 tys. ocen
6,8 10 1 8747
101 Dalmatyńczyków II: Londyńska przygoda
powrót do forum filmu 101 Dalmatyńczyków II: Londyńska przygoda

nie popieram robienia 'na siłę' dalszych części różnych filmów. Ten jest tego przykładem.Zwłaszcza, że dzisiaj dzieciaki są raczejbardziej wymagające. 'Dalmatyńczyki' były na początku pomyslane tylko na jedną część i raczej powinno było tak zostać.

ocenił(a) film na 10
Perlinka

taka jest prawda
czasami robienie na siłę dalszych części w przypadku gdy pierwsza była hitem stało się rutyną - tylko nie zawsze wychodzi to na dobre - i tak jest własnie w tym przypadku...

Beta

i dlatego dałaś 10/10 brawo!

Perlinka

zgadzam się.najgorszą kontynuacją jaką widziałam była chyba mulan 2.fabuła nieciekawa a animacja niedopracowana i na odczepnego :/ coś wytwórni disney'a nie udają się te seqele ostatnio bo pamiętam,że np zakochany kundel 2 był bardzo dobrą bajką.ale jest jeden seqel który nie tylko moim zdaniem przewyższa swojego poprzednika: bernard i bianka w krainie kangurów czyli the rescuers down under.cały pomysł na film,przecudna animacja i wykreowani bohaterowie to poprostu stara dobra szkoła disney'a!nie to co teraz :/

Perlinka

popieram powinni nie robić 2 części była nudna że nie wiem

użytkownik usunięty
malaga97

Nie wiem czy warto dodać tu Króla Lwa 2 i 3...

2 mogła być, ale 3 już popsuła wszystko. :/

Zgadzam się z wami teraz, jednak jako dziecko cieszyłam się z kolejnych części, a tak naprawdę te bajki są stworzone głównie dla dzieci, a nikt nam nie karze oglądać dalej ^^