PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10062123}
7,3 5,2 tys. ocen
7,3 10 1 5176
7,1 16 krytyków
Światłoczuła
powrót do forum filmu Światłoczuła

To jest główny element, który mnie skłonił do tego, że pójdę i obejrzę :)

donlemon89

Też się tym skusiłem, ale teraz uważam że nie było warto. Na filmie zupełnie nie było czuć tej nastrojowości ani klimatu które kojarzę z Kaśką. Soundtacki to głównie jakieś umcy umcy, jedynie podczas sceny końcowej wybrzmiały w końcu te przyjemne i znane nuty, ale to za mało. Sama historia dość nudna i pozbawiona jakiejś większej głębi, choć było coś o nurkowaniu bezdechowym. Scena seksu w aucie zupełnie zbędna, podobnie jak częste palenie i picie alko. No ale ma być nowocześnie i postępowo. I czy ktoś mi powie, po chomika ten Ibisz w ogóle tam był?

Before_Sunset

Szkoda w takim razie, myślałem właśnie, że film może mieć coś z tego magicznego klimatu...

Before_Sunset

Jakie umcy umcy? Ja słyszałam głównie pianino (Kortez?), chociaż nie tylko.

Before_Sunset

Jakie umcy umcy? Ja słyszałam głównie pianino (Kortez?), chociaż nie tylko.

Before_Sunset

I też chciałabym poznać zagadkę Ibisza!

donlemon89

Ja pewnie nie zobaczę, bo za polskim kinem po 2000 roku nie przepadam (z wyjątkami), ale piosenki słucham i przestać słuchać nie mogę. A myślałem, że po "Madisonie" to się nie zdarzy.

Thorgal1982

Wszystkie są piękne. Od pierwszego usłyszenia :) Nowa płyta na najwyższym poziomie. Magia

donlemon89

Piosenka pisana w 5 minut miedzy kolejnymi gryzami kanapki podczas sniadania. Kiedys takimi piosenkami gardzono, dzis to artyzm ponad glowami.

rimonka

Kiedy to tak powszechnie wielbione były jedynie utwory artystyczne? Nie hiperbolizuj, nic o wybitnym artyźmie nie pisałem. To nie poezja śpiewana. Piosenka jest po prostu bardzo ładna i pięknie wykonana. Co cię boli?