Co to oznacza prequel i sequel i czy w 3 odsłonie rec pojawi się Angela Vidal albo ta
medeiros ? Bo bez nich to ja nawet nie mam po co tego oglądać ;))
Oficjalnie prequel poprzedzający wydarzenia z jedynki na kilka godzin przed bądź pokrywając się równolegle.
Angeli Vidal (niestety :/) nie będzie, noo ale jest szansa że w czwóreczce się pojawi. Tam w końcu powinna odegrać pierwszoplanową rolę, bo to już nie reporterka tylko medeiros w nowym wcieleniu :)
Co do zarazonej dziewczynki (medeiros) na 100% pojawi się w trójce.
Pozdro.
Myślę że większości osób to ciekawi. Może zatańczy salse :D
A tak poważnie, cholernie chcialbym żeby pojawił się wątek kamienicy jak ta medeiros się tam dostała... tylko na to czekam, a na trailerze pokazali wszystko to co nie trzeba :/ Wątek wesela zepsuje cały klimacik, kurna....
Własnie mi też o to chodzi myślałam że to raczej będzie o tym opentaniu tej dziewczynki że będą ją leczyc ale w końcu do tej kamienicy ją wsadzą i wg ;P
Jak się dostała tam Medeiros? Przecież w REC 2 zostało to wyjaśnione. W wieku 13 lat Medeiros zaczynała zdradzać fizjologiczne symptomy opętania. Sprawę zbadał i diagnozował Watykan. Wkrótce sprawa wymknęła się spod kontroli i nie wiem co dalej - ale gdzieś musieli przeprowadzać ekspertyzy, dlatego wybrali budynek na ostatnim piętrze. Prequel nie wiem czy ma pokazać sytuację z dzieciństwa, czy już to, jak się wymknęło spod kontroli (pewnie to i to) i na końcu filmu dojdzie raczej do badań Medeiros, która sprawa też wymknie się spod kontroli - było już tak w REC 1 (podejrzenia wirus, i tak dalej) - raczej tak powinno być. Sądząc po trilerze, raczej zjebią to wszystko, no ale nie ma co oceniać "książki po okładce". Zobaczymy.
Ja myślę, że to może być tak. Nina ucieka z kamienicy dostaję się na wesele, tam zaraża kilka osób, łapią ją i zamykają znowu w kamienicy, gdzie pojawia się urocza Angela. MOGĘ SIĘ ZAŁOŻYĆ, ŻE BĘDZIE JAKIŚ FRAGMENT Z 1 CZĘŚCI.
Ale to tylko moje przypuszczenia.
Być może.
Ale jeśli taki fragmen by wstawili to Angela napewno się nie pojawi bo w obsadzie byłaby wymieniona z tagiem ''gościnnie'' tak jak to zawsze bywa... chociaż kto wie...?
Na jakimś clipie z REC 3 byla pokazana na sesji zdjęciowej z innymi aktorami trójki :D
cholera żeby tylko był jakikolwiek wątek z kamienicą!
Co do Medeiros to jest wiele możliwych opcji... poczekamy zobaczymy.
No tak, ale mi się zdaje, że ona była już długo przetrzymywana w tej kamienicy, a skoro akcja 3 części dzieje się niedługi czas przed jedynka, a Niny nie ma w kaplicy to zdaje mi się że ona mogła z niej uciec pomiędzy czasem jak była tam przywieziona, a momentem spotkania z Angelą. Przynajmniej ja tak to postrzegam, jak mówię coś źle to mnie poprawcie...
Może kanalizacja?
W kilku scenach zarówno na poprzednich częściach jak i trailerze trójki przewinęła się kanalizacja (z wejściem do kamienicy). Tamtędy mogła się przemieszczać... a z ''laboratorium'' na strychu mogła równie dobrze szybem wentylacyjnym wyjść bo także się tam znajdował :) - kto oglądał, ten napewno skojarzy.
Wszystko możliwe, ja jednak poczekam na premiere 13-tego bo bardziej wole poczekać dwa tygodnie i w kinie obejrzeć niż odrazu ściągać ;)
Pozdro.
Zarażona dziewczyna z kamienicy (''mieszkająca'' na strychu) Jak oglądales obydwie części REC, powinieneś skojarzyć. Chcieli na niej badania robić do znalezienia antidotum, gdyż była pierwszą zarażoną.
http://3.bp.blogspot.com/_HaT0KDti4zM/SxgnFBFouXI/AAAAAAAAAEM/-IPogO0sLqM/s400/p hoto_47.jpg
Pozdro.
Oglądałem oba RECe, ale to było max. tydzień po premierze, więc nie pamiętałem. A było coś tam, że ona ma psa i to od niego się wzięło? Znaczy, że miała?
Nie, ta mała dziewczynka, która grała w REC 1 to nie Medeiros. Medeiros to jest ta dziewczynka, w której inspektor trzyma zdjęcie w pomieszczeniu (REC 2). Ten pies musiał się dostać do tego pokoju i zarazić się, następie wirusem do tej małej dziewczynki i się zaczęło. Gryz za gryzem i opętany cały budynek.
Nie chodzi mi o tą małą dziewczynke Jennifer. Tylko Medeiros. W obydwu recach widać ją było tylko w scenach z noktowizorem. A to zdjęcie to byla pokazana jeszcze przed zarazeniem.
A co do wymowy wyrazow podanych przez Ciebie- prekłel i sekłel chyba ;p
co do znaczenia, chyba nie trzeba tłumaczyć