PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608268}
8,3 3,1 tys. ocen
8,3 10 1 3084
Winning Eleven 10
powrót do forum gry Winning Eleven 10

Ostatni świetny PES

użytkownik usunięty

Niestety po Pro Evolution Soccer 6 było już tylko gorzej. Pro Evolution Soccer 6 miał
wszystko co powinna mieć gra o piłce nożnej. Do dziś gram w PES 6 zamiast najnowszych
części.

Dziwny jesteś

użytkownik usunięty
kryszti

Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? :)

ocenił(a) grę na 9

Zgadzam się całkowicie. Do tej pory gram w 6 i w starego pes2 z psx. Prawde mówiąc nawet najnowsze fify mimo pięknej grafiki i nastawienia na supersymulację rozgrywki nie dorastają do pięt tym dwóm odsłonom od konami. Do tego są śmiesznie proste. Grałem co nieco w fife 12 i parę razy mierzyłem się z fanami fify brali w japę nawet po 10-1:) żenada. Przestali mnie zapraszać na turnieje. Chyba dlatego, że próbowałem ich nawrócić na pes'a.. Szkoda tylko, że ciężko o nowe składy....

DIDASKALIA

e tam ciężko co najmniej dwa razy na rok trafi sie option file, to przeciez lepiej niez kupowanie nowego PESa czy fify

ocenił(a) grę na 9
skyfighter

Nie znalazłem dobrego patcha od czasu OE patch z 09-10. Jeśli masz jakieś ciekawe linki to będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Jeżeli chodzi o "iss pro evolution soccer 2" to raczej nic się nie znajdzie. Jasne, że PES 6 z dobrym patchem niszczy współczesne pes'y i FIF'y. EA Sports robi "supersymulację", gdzie zwykła klepka i prostopadłe podania do szybkich zawodników dewastują superinteligentną obronę. Konami jakby się zapatrzyło na EA próbuje po omacku wprowadzac jakies dziwne zmiany w rozgrywce... Szkoda gadać. Nie wierze już w powsytanie takiego arcydzieła jak Pes 6 ani ISS pro evolution2. Wszystko idzie nie w tym kierunku co trzeba.

Pozdrawiam

DIDASKALIA

nie wiem czy to jeszce aktualne, ja korzystam z tego: wwwsendspacecom/file/xdcnc1
z tym ze mowie to tylkooption file, ale sa oryginalne loga stroje, nazwiska mnie wiecej do szczescia nie potrzeba

ocenił(a) grę na 9
DIDASKALIA

Grałem w PES6 na dwóch uaktualnieniach Power Patch (wersji nie pamiętam) i Shollym Patch 2012. Shollym Patch jest fenomenalny, oprócz nowych składów jest mnóstwo stadionów i modyfikowany gameplay, świetnie dopracowany patch. Warto spróbować, chociaż trochę waży. Jakiś czas temu wyszła nowa wersja tego patcha - 2014.

ocenił(a) grę na 8
DIDASKALIA

Grałeś może Sezony w Fifa 13?

ocenił(a) grę na 9
dirt16

Nie. Granie z komputerem to nic ciekawego.

ocenił(a) grę na 8
DIDASKALIA

Ale Sezony to nie gra z komputerem tylko multiplayer. Jest 10 lig, każdy sezon to 8 meczy, trzeba zdobyć określoną liczbę punktów aby wygrać ligę lub tylko awansować wyżej. Co kilka tygodni rozgrywane są także puchary. To jest naprawdę fajne. :)

ocenił(a) grę na 9
dirt16

Aha. Ja jednak wole twarzą w twarz. Domślam się, że jest fajne tak jak fajny jest każdy turniej.

ocenił(a) grę na 10
DIDASKALIA

no ja właśnie dlatego przestałem grać w fife jak po 2óch tygodniach grania biłem kompa na world class po 4-0. zresztą jak zobaczyłem pesa 6 to właściwie pod każdym względem fifa okazala się gorsza.

ocenił(a) grę na 8

Jak dla mnie to PES 2009 był jeszcze dobry. Reszta (2008,11,12,13) mi nie podeszła, zagrałem góra dwa dni i tyle, za dużo zmian na gorsze, system strzałów, podania, nawet kamera. Jednak co roku sprawdzam jak wypada kolejna edycja. Teraz gram w Fife 13 na Xbox 360. EA Sports już od kilku lat przebija Konami na next-genowych konsolach.

dirt16

przebija konami? dobre. fifa jest plastikowa od 09. bardziej sztucznie już się chyba nie da.

ocenił(a) grę na 8
kubelek0908

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

dirt16

Włąsnych doświadczeń

ocenił(a) grę na 8
kubelek0908

Ale jakie czynniki o tym decydują? Po czym poznajesz, że fifa jest plastikowa i bardziej sztuczna od PES-a?

dirt16

Ruchy zawodników są sztuczne, w pesie wygląda to o niebo lepiej bo naturalnie.

ocenił(a) grę na 10

heh ja tak samo. tylko szóstka.

ocenił(a) grę na 10
MysterMister

Dobra bardzo gra to byla kiedys!