Mam kłopot z zalogowaniem się na stronie thewitcher.com. Gdy instalowałam gre założyłam sobie tam konto (wybierając odpowiednią opcje w launcherze). Gdy wchodze na strone i klikam "zaloguj się" nie dzieje się nic. Tak samo gdy klikam "zarejestruj się" natomiast wszystko inne działa. Próbowałam uruchomić to ze wszystkich przeglądarek jakie mam (firefoks, internet ekploler i google chrome) ale to nic nie dało. Na komputerze szkolnym też nie działa (co mnie nie dziwi). Co mam pobrać by strona wyświetlała się poprawnie?
O.o Aha... Myślałam, że coś nie tak. Ale patch można pobrać normalnie? teraz jestem w szkkole, więc nie moge sprawdzić. Bo mam jeszcze jakiś kod dostać na "tejemniczego kupca" i poza tym co to ma być, że "nie działa". Chyba se jaja robią...
To przy okazji mam jeszcze 1 pytanie. Zamawiałam gre przez internet (edycje premium). Na stronie pisało, że dostane kod na tego "tajemniczego kupca" po wpłaceniu pieniedzy, ale wybrałam opcje "zapłata przy odbiorze" i odbierałam gre w puncie (dokładnie w SCC). Ale nie było dołączonego żadnego kodu, ani nie dostałam żadnego maila z kodem na tego kupca. Dlaczego?