PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 38905
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

the witcher

ocenił(a) grę na 8

Mam kłopot z zalogowaniem się na stronie thewitcher.com. Gdy instalowałam gre założyłam sobie tam konto (wybierając odpowiednią opcje w launcherze). Gdy wchodze na strone i klikam "zaloguj się" nie dzieje się nic. Tak samo gdy klikam "zarejestruj się" natomiast wszystko inne działa. Próbowałam uruchomić to ze wszystkich przeglądarek jakie mam (firefoks, internet ekploler i google chrome) ale to nic nie dało. Na komputerze szkolnym też nie działa (co mnie nie dziwi). Co mam pobrać by strona wyświetlała się poprawnie?

ocenił(a) grę na 8
szepcik

Wyłączone jeszcze jest. Forum miało być 2 tygodnie temu. A wciąż nie ma...

ocenił(a) grę na 8
rAd_

O.o Aha... Myślałam, że coś nie tak. Ale patch można pobrać normalnie? teraz jestem w szkkole, więc nie moge sprawdzić. Bo mam jeszcze jakiś kod dostać na "tejemniczego kupca" i poza tym co to ma być, że "nie działa". Chyba se jaja robią...

ocenił(a) grę na 8
szepcik

To przy okazji mam jeszcze 1 pytanie. Zamawiałam gre przez internet (edycje premium). Na stronie pisało, że dostane kod na tego "tajemniczego kupca" po wpłaceniu pieniedzy, ale wybrałam opcje "zapłata przy odbiorze" i odbierałam gre w puncie (dokładnie w SCC). Ale nie było dołączonego żadnego kodu, ani nie dostałam żadnego maila z kodem na tego kupca. Dlaczego?

ocenił(a) grę na 8
szepcik

Patcha można normalnie pobrać że strony, a kod na tajemniczego kupca ściągniesz że strony sklepu. Na stronie z zamówieniami gdzieś tam można pobrać, tylko nie wiem gdzie. Jak sobie nie poradzisz to pisz do pomocy sklepu