PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662462}
8,3 13 tys. ocen
8,3 10 1 13084
Until Dawn
powrót do forum gry Until Dawn

Ja to jak mam się nie ruszać to daje pada na stolik i czekam :D

ocenił(a) grę na 9
Kewin_Kochan

Można tez w razie śmierci bohatera bardzo szybko wyjść do menu konsoli i wyłączyć grę. Wtedy gra wczytuje się przed śmiercią bohatera :) No ale wtedy nie ma funnu, tak samo jak z trzymaniem pada :D

ocenił(a) grę na 8
Danio31b

Oj wcale tak zawsze nie jest.Ja zrobiłem tak po śmierci jednego z bohaterów gry i po włączeniu na nowo gry wciąż były jego zwłoki i dalsza akcja :D

ocenił(a) grę na 3
jazdowicz2666

To zależy, czy konsola zdąży zapisać postęp gry - w 99% przy szybkim wyjściu z gry nie zdąży.

ocenił(a) grę na 9
Danio31b

Generalnie te trzymanie pada w rozdziale 10 jest strasznie jakieś zbugowane. Przeszedłem tą grę kilka razy i już za którymś podejściem gdy emocje na końcu były słabsze, serce mi już nie biło i nie było jak ruszyć rękami to czasami wciąż gra wykrywała ten ruch. Tam jest coś zepsutego. Nie wiem czy teraz jak to piszę też tak jest

Kewin_Kochan

Jak to już wyjdzie na Pecety, to Matko Przenajświętsza, to wiem, że będę lizał w tej grze każdą ścianę! I przechodził tą grę jak najwolniej, chłonąc tę grafikę, a Until Dawn Remake ma być odświeżony i ulepszony (I mają być ponoć dodane jakieś nowe wątki) już wiem, że na Until Dawn Remake będę po prostu zarywać noce! xD Premiera Until Dawn Remake na PC : 4 Października.