PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608423}

Turok

2008
6,2 1,2 tys. ocen
6,2 10 1 1222
Turok
powrót do forum gry Turok

moim zdaniem gra jest świetna ale szybko zapomniana. Dlaczego pytam??

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Bo może nie jest tak promowana jak te durne Call of duty i też mniej osób o niej wie.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

Bo tak szczerze to ten tytuł tak lekko cichaczem wyszedł.

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

No właśnie,niektóre te już popularne gry reklamują w TV na internecie a Turoka właśnie nie.Dzięki gazecie o grach poznałem tą grę.

ocenił(a) grę na 8
ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Parę lat temu ludzie grali w Turoka,jeżeli chodzi o multi ale teraz to już chyba nikt właśnie,plus chyba serwery zamkneli.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

może są nieoficjalne?

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Nie wiem,lecz z serwerami w turoku to zawsze był kłopot,ale od jakiegoś czasu w ogóle nie można się zalogować.Lecz Turok ma też fajną kampanię więc jest ok.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

Fakt ale ostatnią misję ma niemożliwą:)

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Heh,jeżeli chodzi o ten statek Kane'a to jeszcze spoko bo jest miejsce gdzie ci prawie nic nie zrobi ale jeżeli chozdi o T-Rexa to już jest na serio problem.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

Fakt . Ja jej nie przeszedłem uczciwie(mówię o tej ostatniej potyczce z T rexem )

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Ja przeszedłem ale musiałem powtarzać dziesiątki razy.Można tam wyrzutnię zebrać oraz są też porozwalane działka tylko trza poszukać i mieć też trochę farta :D

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

Fakt:)Ja tak rozwalałem Kalieene w POPWW za drugim razem. Chyba z 16 prób:D

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Ja nie umiałem Kalienny zabić na niskim poziomie trudności a na średnim bez większych problemów hehe.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

Dziwne zaiste:) Zawsze wolałem szukać ścieżek i łupać Dahake

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Ja tylko jednego nie znalazłem więc nie mogłem się z Dahaką nawalać.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

ja musiałem skorzystać z POP center

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Na youtubie też pokazują gdzie znaleźć ale dowiedziałem się o tym rok po przejściu gry hehe.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

no cóż... zycie

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

No ale przecież nic się nie stało,przeszedłem,fajnie mi się grało więc co tam ;D

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

fakt:) ale miecz wody wymiata;) można tez było mieć flaminga

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Nie miałem miecza wody i flaminga.Ja nie z tych co obczaja w 100% grę.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

ja tez ale gdy o tym przeczytałem - musiałem sprawdzic. było jeszcze z 4 takie artefakty np mis jasia fasoli:)

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Haha,ale jaja.Nie,może jak będę następny raz przechodził grę to posprawdzam-dzięki za info :D

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

niestety w dwóch pozostałych nie znalazłem tak duzo easter eggów np w 2 tronach na koncu odblokowujemy zabawny filmik

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Chyba wiem, o który chodzi.Co np:Prince atakuje kurczakiem itp ?

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

yup. w pierwszej części można tylko zmaleść labirynt na koncu którego jest zdjęcie twórców

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Z tym labiryntem to też nie kojarzę.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

jak stoisz na balkonie to wbijasz specialną kombinację.

ocenił(a) grę na 9
Czarnogwardzista

Aha,to kiedyś spróbuje jak będę pamiętał.A wiesz co to za kombinacja ?

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

nie pamietam ale na pewno znajdziesz to w necie pod hasłem POP piaski czasu - ukryty pokój

ocenił(a) grę na 7
Czarnogwardzista

Gdyby nie dinozaury to gra byłaby bardzo przeciętna. Lokacje są nieciekawe, chociaż zdarzają się pomieszczenia które mają swój klimat rodem z filmów S-F, wygląd dżungli budzi wielkie rozczarowanie a trawa która obraca się w naszym kierunku powoduje uśmiech politowania. Walka z żołnierzami przynudza, nie daje specjalnej satysfakcji, chyba że próbujemy cichcem zakraść się i wyciąć przeciwników nożem, niestety przez większość gry jest to niemożliwe gdyż nasi kompani od razu gnają w wir akcji i nici z ataku z zaskoczenia.. O ile bronie palne nie pozostały mi w pamięci to duży plus za łuk i nóż. Fabuły nie ma co komentować, bo jest prosta jak drut. Największym jednak pozytywnym akcentem są gady i reszta fauny z którą przychodzi się zmierzyć, wykonane są naprawdę rewelacyjnie i to one przykuły mnie do monitora na te kilka godzin, do tego świetne dynamiczne przerywniki kiedy dobijamy wrogów. Powinienem niżej ocenić Turoka, ale z racji że jest parę mocnych akcentów i oczywiście dinozaury ocenę trochę zawyżę. Myślę że można było zrobić to lepiej.

ocenił(a) grę na 9
Anthrax91

Nie,zabijanie wrogów daję satysfakcję,szczególnie jak się zabija ich nożem.Plus boty w tej grze nie mają jakieś małej inteligencji(tylko dinusie).Graficznie gra nie powala ale ma sporo klimatu i ciekawych bohaterów.

ocenił(a) grę na 8
Anthrax91

Nie za bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc że dżungla budzi wielkie rozczarowanie, lokacje są bardzo ciekawe i nie ma monotonni w ich budowie .A jak chodzi o fabułę to fakt ale kto w sztrzelance bawi się w zgłębianie fabuły:)