Oczywiście Wymarzone podróże. Po raz pierwszy zaimplementowano tryb misji, znany przede wszystkim z trylogii spin-off Historie, później wykorzystany w Średniowieczu. Prawdziwy "powiew świeżości" w świecie Simów. Żaden dodatek do "trójki" nie jest jednak tak dobry jak Własny biznes. Tam dopiero rozgrywka jest prawdziwym wyzwaniem. Szkoda, iż żadne rozszerzenie The Sims 3 nie daje takich możliwości.
Własny biznes jest do "dwójki", chyba chodzi ci o Karierę?? Ja także bardzo lubię podróże, bo są właśnie misje =D
Cóż, radzę czytać ze zrozumieniem. ;D Napisałem: "Szkoda, iż żadne rozszerzenie The Sims 3 nie daje takich możliwości." Mam oczywiście na myśli, iż żadne nie daje możliwości kierowania firmą dzięki niebotycznym ilościom kawy, jak we Własnym biznesie.
Na razie mam tylko zwierzaki i 4 pory roku :P Chyba najbardziej porzebne, żeby gra była bardziej realna. Oprócz tego mam zamiar kupić jeszcze Karierę, Pokolenia i Nocne życie. Najdziwniejszym wydaje mi się Nie z tego świata, do mnie nie przemawia bycie wrózką czy innym jednorożcem :P Z akcesorii mam "miejskie życie", które kupiłem tylko ze względu na pralke xD
Wymarzone Podróże- Naprawdę dobry dodatek, misje i naprawdę spore napięcie gdy się zwiedza te grobowce, poza tym Sim Fu, Fotografowanie, Nektary i wiele świetnych możliwości
Kariera- Myślę, że nie dorównuje Wymarzonym Podróżom, ale także dobre. Nareszcie dostajemy kariery, w których MY pracujemy a nie nasi simowie automatycznie np. Biznes. Kolejne ciekawe umiejętności np. Wynalazczośc no i nareszcie meteoryty.
Po Zmroku- Tutaj gra robi się trudniejsza, wchodzą wampiry oraz nocne życie, trzeba się sporo namęczyc aby połączyc pracę i nocne życie, w dodatku można tworzyc kapelę, dochodzi również metro, niestety jest to królicza nora
Pokolenia- Nie przypadły mi jakoś do gustu, mimo że wcale nie są ograniczone, podobało mi się jednak tworzenie eliksirów oraz te wspomnienia
Zwierzaki- zajebisty, powinien wyjśc wcześniej
Zostań Gwiazdą- nie posiadam
Nie z Tego Świata- zamówione-czekam
4 Pory roku- j.w.
Mają być 7 marca Studia. SUPER ja bardzo lubiłam ten dodatek w 2 więc spodziewam się, że ten będzie conajmniej równie fajnhy
No też tak sądzę :) mogli by też zrobić własny biznes,żeby samemu stworzyć firmę itp. tak jak w TS2 to był też bardzo fajny dodatek :)
A ja myślę, że może dodadzą to do The Sims 3: Na Studiach. W sensie, że po studiach tworzysz firmę itp.
http://thesims.com/pl_PL/the-sims-3-university-life tu jest zwiastun jaki mniej więcej jest dodatek . :)
Nawet podobało mi się kilka elementów np. fryzury i jak się nie mylę to uczestniczenie w wykładach :P
Ja lubię wymarzone podróże (z tych samych powodów co przedmówcy)
Kariera również przypadła mi do gustu.
Niestety uważam, że zwierzaki to totalna porażka, szybko mi się znudziło, o wiele ciekawsze były w dwójce, gdzie nie można było kierować zwierzakami.
Również 4 pory roku jakoś nie bardzo mi się podobają.
Ja uważam, że kopiowanie dodatków z TS2 , nie jest dobrym pomysłem.
Ale jednak przeniesienie nie których elementów lub nawet skopiowanie z udoskonaleniem jest mile widziane, np. takie cztery pory roku. Ale zgadzam się ze zwierzakami, też mi się znudziły, jednak fajnie się kieruje nimi, ale mi brakuje jeżdżenia z psem na konkursy itp. Ale ja póki co czekam na Studia :)
a ja niedlugo sobie zainstaluję, Po zmroku, Nie z tego świata i Cztery pory roku to mi wystarczy : )
ściągacie czy kupujecie dodatki ? xD