PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643071}
5,6 62  oceny
5,6 10 1 62
Test Drive: Ferrari Racing Legends
powrót do forum gry Test Drive: Ferrari Racing Legends

Mam głęboką nadzieję, że tym razem Atari nie popełni błędu TDU2 i zamieści tryb Hardcore, bo ten realizm dwójki to jakaś porażka...

mihciu

Dziwi mnie dlaczego biorą się za produkcje nowego tytułu gdy poprzedni zostawiają w połowie zrobiony. (Gdzie te obiecane patch'e)
Jeśli następny tytuł będzie taki jak TDU2 no to powodzenia Atari....

mihciu

Najgorsza gra wyścigowa jaką w życiu widziałem. Model jazdy jest wzorowany na symulacji kajaku na zamarzniętej rzece. Barierki mają właściwości magnetyczne, jak pojazd się przyklei to ciężko się oderwać. o.O

intervigilium

Tego z kajakiem lepiej bym nie ujął. hehe Model jazdy trochę frustrujący. Zwykły bubel nie gra.

ocenił(a) grę na 7
intervigilium

Barierki są magnetyczne, bo nie umiesz jeździć. Jakbyś potrafił jeździć, to byś w nie nie wjeżdżał i by ci to nie przeszkadzało. Więc jak nie umiesz jeździć, to się nie wypowiadaj na temat samochodówek.

Tymonello

Znawca się znalazł, co ocenia umiejętności po poście na Filmwebie. Dorośnij człowieku. Szukasz zaczepki, żeby się pokłócić, to wyskocz do dyskoteki i tam wykładaj swoje mądrości.

ocenił(a) grę na 7
intervigilium

Nie szukam zaczepki. Ale piszesz bez sensu. To coś jakby napisać, że Fifa to najgorsza gra piłkarska jaką w życiu widziałem. Jak strzelam z połowy to nie ma gola. o.O

Tymonello

Widziałem w życiu wiele modeli jazdy i nie wiem dlaczego ten model stworzony na potrzeby tej gry Tobie odpowiada. Dziś w symulacji (mam nadzieję, że autorzy mieli ambicje stworzyć z tego symulację) standardem jest to, co prezentuje seria Gran Tourismo. Już pierwsza odsłona tej serii biła to co jest tutaj o kilka długości, a to było 16 lat temu. Gra jest tak niedopracowana i wydana za szybko, że aż to bije po oczach. O ile na X360 jeszcze byłem w stanie to znieść i przymknąć oko na idiotyczne zachowanie pojazdu, to wersja na PC bez analogowej kierownicy jest wręcz niegrywalna i nadaje się jedynie do wyrzucenia. Ten produkt jest dla mnie tak niedopracowany, że z czystym sumieniem dałem mu 1.

ocenił(a) grę na 7
intervigilium

Człowieku, nie rozumiesz o co w tej grze chodzi. Gra nie polega tylko na modelu jazdy, ale też na grafice i przyjemności z grania. W tym TD jest grafika dobra i fajnie zrobiona kampania, plus możesz sobie popodziwiać piękne samochody jakimi są Ferrari i poznać trochę historię tej marki. O tym jest ta gra. A nie o to że ty wjeżdżasz w barierki z prędkością maks. i chcesz się od niej oderwać, prawdopodobnie nadal gazując na maksa. Jak wciśniesz hamulec i potem skręcisz, to na luziku się oderwiesz od bandy. Fizyka, pęd i te inne się kłaniają.

Tymonello

Widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu, bo widocznie wiesz lepiej ode mnie, co ja robię grając w tę grę. Dziękuję ;)

ocenił(a) grę na 7
intervigilium

Nie ma za co! :)