PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615238}
4,2 162  oceny
4,2 10 1 162
Singles: Flirt Up Your Life
powrót do forum gry Singles: Flirt Up Your Life

Nic nowego... gra symulator bardzo zbliżona do The Sims, która jest milion razy lepsza.

megan94

To prawda, ale mimo wszystko podobało mi się podejście do seksu. To, co w simsach jest tabu, tutaj jest pokazane naturalnie, bez wulgarności.

Patty Diphusa

Być może ta kwestia lepiej wypadła tutaj niz w TS ale wystawiając tą ocenę skupiłam sie na całosci.

megan94

Singles jest po prostu symulatorem skupionym na życiu erotycznym, porównanie do Simsów trochę według mnie nie trafione, bo te gry to jednak co innego i inną mają pełnić funkcję (oprócz zarabiania pieniędzy :D ).

Xorus

Dobrze zatem jaką wg Ciebie maja pelnic funkcje??

megan94

Mają pełnić funkcję symulatora życia erotycznego, czy tam romantycznego. The Sims jako symulator ŻYCIA ma większy obszar do popisu, ale jednocześnie tam relacje erotyczne nie są jakoś wybitnie rozbudowane. Nie bez powodu Singles zajmują 10 razy mniej miejsca na dysku :)

Xorus

Nie moge sie zgodzić bo dla co po niektorych najistotniejsza rzeczą NIEKONIECZNIE są jak to ładnie ująłes "relacje erotyczne". Mialam okazje zobaczyc Singles i nie zachwycilo mnie to jakos wybitnie. Wolę klasykę.Zdecydowanie.

megan94

Rozumien, również wolę Simsy - "klasykę". Hmm... sądzę, że lepiej jest porównywać Singles nie do zwykłych The Sims, a raczej do The Sims: Historie z Życia Wzięte, który podobnie jak Singles ma tryb tryb fabularny. Singles może lepsze nie jest, jednak sentyment mam :D Jeśli chodzi o samą fabułę, to wolę właśnie Singles, ale jednak razi mnie tam nieproporcjonalność ciała bohaterów. Graficznie wolę The Sims: Historie...

Xorus

Nie grałam w Sims: Historie z Życia Wzięte więc nie chce porownywac. Wiem,ze jest wiele odmian simsów aczkolwiek zawsze uwazałam,ze ta podstawa jest najlepsza,chyba nie trzeba dodawac dlaczego. Wracając jednak do kwestii wiadomo to by the way (choc to chyba wiesz;) jest kod ktory zdejmuje cenzure.

megan94

Chodzi o cenzurę w Simsach? Chyba go zablokowali jakoś, bo mnie nie działa :D

megan94

Tzn. kiedyś działał, ale po zainstalowaniu któregoś dodatku przestał.