PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658145}
6,4 637  ocen
6,4 10 1 637
Painkiller: Hell & Damnation
powrót do forum gry Painkiller: Hell & Damnation

Karty Tarota

ocenił(a) grę na 7

Witam. Myślę, że można by założyć temat o zdobywaniu kart tarota. Mam wielki problem ze zdobyciem tej w Katedrze a mianowicie - "Zbierz 330 sztuk złota z porzuconych przez wrogów" - za Chiny ludowe nie mogę jej zdobyć i co gorsza nie mam pojęcia jaka jest reguła na to wypadanie złota z pokonanych demonów. Rozegrałem ten etap kilka razy i raz miałem 20 szt. raz 80 a kilka razy nic. Wie ktoś o co chodzi, bo w całym necie nic o tym nie piszą.

ocenił(a) grę na 7
fire_diablo

z tego co zauważyłem, to jeśli uda ci się rozczłonkować przeciwnika wypada z niego ekstra złoto

ocenił(a) grę na 7
Kunek

No nie do końca. Już doszedłem do tego co należy zrobić. Trzeba Painkillerem, czyli tą bronią, którą dostajemy zaraz na początku tej mapy (a konkretnie jej drugim trybem strzału) kilkakrotnie "podbić" trafionego przeciwnika w powietrzu - po kilku takich podbiciach wylatują z jego ciała kosztowności. Najłatwiej jest to wykonać przy użyciu kart tarota. Najbardziej pomogą w srebrnych ŁASKA (potwala użyć złotych kart 3 razy na poziom), a w złotych POTRÓJNY POŚPIECH (spowolni upływ czasu 8-krotnie).