PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656256}
6,2 5,8 tys. ocen
6,2 10 1 5781
Need for Speed: Most Wanted
powrót do forum gry Need for Speed: Most Wanted

Mam na ps3 69 nowych gier, a ta jest pierwsza kiedy żałuję wydanych pieniędzy. Moje 140zł,
oddawać. Za co ja zapłaciłem. Sterowanie na padzie to porażka, jakieś chore opóźnienia
uniemożliwiają wymijanie ruchu ulicznego, może to siły odśrodkowe hahahah. W takim razie
dlaczego po nawrocie na ręcznym przy 300km/h samochód staje w miejscu? Model jazdy zupełnie
bezsensowny i niezbalansowany. Mało samochodów. 10 tras na krzyż. Kiepska grafika, wolne
doczytywanie, słaba animacja, popieprzone scenki, brak fabuły, zero klimatu. Co za syf nie wierze,
że to kupiłem. Te oceny powyżej 80% na gamerankings to zwyczajne oszustwo. Już The Run był
lepszy.

ocenił(a) grę na 2
SDRaid

Szkoda tylko, że młodzi, którzy najwidoczniej nie grali w poprzednie części nie mają się do czego odnieść stąd taka a nie inna ocena 6,9/10 na ~250głosów. Najgorszy NFS jaki powstał chociaż myślałem, że NFS: Run jest słaby...

ocenił(a) grę na 1
KaeM_4

dokładnie gównierze oceniają bo nie grali w stare części jak np. NFS Porshe ale co zrobić nasze pokolenie robi się stare :(

ocenił(a) grę na 7
SDRaid

Nie można chyba powiedzieć, że jest 10 tras na krzyż bo raczej ich nie policzysz skoro to JEDNO otwarte miasto. (miasto czyli ogólnie mapka, teren po którym się poruszamy)

biboktymon

Mam na myśli trasy wyścigu. W wieku 20 lat nie jara już mnie jeżdżenie po mieście w grze.

SDRaid

w trybie freeride rzecz jasna

ocenił(a) grę na 8
SDRaid

Mało samochodów? to w której części nfs było więcej 100 aut to mało?

ggrzechu15

oni grali w demo