Mam na ps3 69 nowych gier, a ta jest pierwsza kiedy żałuję wydanych pieniędzy. Moje 140zł,
oddawać. Za co ja zapłaciłem. Sterowanie na padzie to porażka, jakieś chore opóźnienia
uniemożliwiają wymijanie ruchu ulicznego, może to siły odśrodkowe hahahah. W takim razie
dlaczego po nawrocie na ręcznym przy 300km/h samochód staje w miejscu? Model jazdy zupełnie
bezsensowny i niezbalansowany. Mało samochodów. 10 tras na krzyż. Kiepska grafika, wolne
doczytywanie, słaba animacja, popieprzone scenki, brak fabuły, zero klimatu. Co za syf nie wierze,
że to kupiłem. Te oceny powyżej 80% na gamerankings to zwyczajne oszustwo. Już The Run był
lepszy.
Szkoda tylko, że młodzi, którzy najwidoczniej nie grali w poprzednie części nie mają się do czego odnieść stąd taka a nie inna ocena 6,9/10 na ~250głosów. Najgorszy NFS jaki powstał chociaż myślałem, że NFS: Run jest słaby...
dokładnie gównierze oceniają bo nie grali w stare części jak np. NFS Porshe ale co zrobić nasze pokolenie robi się stare :(
Nie można chyba powiedzieć, że jest 10 tras na krzyż bo raczej ich nie policzysz skoro to JEDNO otwarte miasto. (miasto czyli ogólnie mapka, teren po którym się poruszamy)