PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611948}
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 14972
Minecraft
powrót do forum gry Minecraft

Zastanawiając się długo przyszło olśnienie - Ta gra jest najgorsza!
Dźwięki: Muzyka przynudza a dźwięki niskiej jakości i repetytywne. 2/10
Grafika: To jakiś żart?! Nawet nie retro! 1/10
Grywalność: Nie wiem czym się podniecać. 0/10
Ogólna ocena -100000000000000000/10

ocenił(a) grę na 10
ManiekRecenzje

Nie zgadzam się. Każdy ma swój gust

ManiekRecenzje

Gra zrobiona dla dzieci ewidętnie widać że ta gra ma zastąpić budowanie z klocków i wychodzenie na dwór i udawanie że jest się np. rycerzem ta gra poprostu doprowadziła do tego że dzieci się zrobiły leniwe takie jest moje zdanie
Druga sprawa to taka że jak dziecią nie można grać zazwyczaj w gry typu Gta bo rodzice mówią że to nie dla nich (wiem bo wszystkie osoby 12- na moim osiedlu tak mają) to ktoś postanowił że zrobi grę dla dzieci gdzie będzie zabijanie ale będzie to monotonne z racji iż żadna inna gra z zabijaniem dla dzieci nie istnieje to dzieciaki uzależniły się od minecrafta i przejęły polski YouTube
Jeśli nikt z tym nic nie zrobi dojdzie do tego że dzieci będą chciały mieć władzę w internecie a potem jak to na półwyspie skandynawskim będą mogły oszukać że rodzice ich pobili i że trzeba ich zamknąć w pierdlu z czasem dzieciaki będą chciały dojść do władzy nad światem ponieważ często spotykam akcje że małolaty wiek około 8-14 lat pyskują do osób 15+ Często szarpią takie osoby itp itd a że starsze osoby nie mogą ich udeżyć bo odrazu grozi to kuratorem lub więzieniem dzieci zaczynają myśleć że mogą rozbić wszystko

Kamilhugo517

A więc twierdzisz, że prze Minecrafta dzieci bzikują i chcą przejąć władzę nad światem? No powiem tyle - takiej teorii to bym się spodziewał od 4-latka. Jest ona tak niedorzeczna, że aż się z niej śmiałem.

z czasem dzieciaki będą chciały dojść do władzy nad światem ponieważ często spotykam akcje że małolaty wiek około 8-14 lat pyskują do osób 15+

To że jakiś durny dzieciak będzie się wywyższał i np. będzie kląć do innych, to nie znaczy, że to przez Minecraft i to nie znaczy, że chce zapanować nad światem (serio, WTF?). Poza tym, osoby 15+ to też 15, 16 i 17 latkowie, więc też młodzież. To że 8-latkowie gadają o seksie (często ledwo rozumiejąc to, o czym mówią) to problem rozwijającej się cywilizacji, i NA PEWNO nie jest spowodowany tym, że istnieje gra Minecraft.

W Minecrafta grają też osoby w wieku 20-30 lat (przykład - Madzik89 albo JJayJoker) a nie gimbusy i dzieci. Tak przy okazji - nie użyłeś w swojej wypowiedzi ani jednego znaku interpunkcyjnego (wiesz, kropka, przecinek itp.) przez co ciężko się ją czyta

CordianPL

Wymieniłeś osoby które grają w to dla kasy przeklinają pokazują że mają hajs i przez to dzieci zauważają że takie beznadziejna osoby jak ci cali minecraftowcy czy jak im tam mają że to tak ujmę władze w internecie jeśli chciałbyś zauważyć dzieci przejmują internet i to widać kolejna sprawa to to że np. w skandynawi dziecko może sobie np. zmyślić że rodzice je biją i można dostać dorzywocie
Porażka jest to że dzieciakom pozwala się na za dużo przez co często widywałem w szkole jak wracałem z kolegą ze szkoły i szliśmy po jego brata do podstawówki że dzieciaki biją starszych no kurde jeżeli ja podchodzę dużo dzieciaków z około 3 klasy które biją kilku dyżurnych z 6 klasy i mówi im żeby się uspokoili a oni mówią zamknij morde bo zawołam nauczyciela to sorry bardzo jest to porażka zwłaszcza że to stało się rok temu gdzie wtedy kończyłem 3 gimnazjum i byłem od takiego gnojka mądrzejszy wyższy i jak usłyszałem soierdalaj to myślałem że zaraz poprostu my przywale i sorry za błedy ale jest to tablet i on ma różne kaprysy a znaki prócz kropki mi nie działają więc wiesz

ocenił(a) grę na 7
Kamilhugo517

Akurat Madzik89 i JJay są jednymi z lepszych YouTuberów nagrywających Minecraft, bo nie ograniczają się tylko do tego. Sama gra też nie jest zła, a w multiplayerze całkiem dobra. Ale mi się już przejadła. Na YouTube jest pełno syfu z tej gry, a najpopularniejsi, są YouTuberzy, którzy kiedyś byli dobrzy, a teraz zeszli na psy. Należą do nich Mandzio, Rezi (nie wiem, czemu tak go lubią, mnie on nudzi), oraz wielu innych. Ale najgorszy jest MultiGameplayGuy. Gimbus, który nagrywa tylko dla kasy, i nawet się z tym nie kryje.
A takie świetne gry, jak Chrono Trigger, Final Fantasy, The Legend of Zelda, Mario, Mother 3, Kirby, Pokemony? Prawie nikt o nich nie słyszał. A najlepsza trójka YouTube'a, która w ogóle nie nagrywa Minecrafta: CDDZeo, Wirgliusz i TomBoula? Kolejno: 10000 widzów, 7500 widzów, 5000 widzów. A u tamtych liczba subskrypcji dochodzi do miliona. Ba! Wirgliusz nawet zrobił z Minecrafta prima-aprilisowy żart, pokazujący, po co ludzie to nagrywają. Jeśli chcesz, to mogę wstawić link.

Megafil666

Przesadzasz wiele osób słyszało o tych grach tyle że szczerze większość z nich jest nudne jeśli chodzi o Youtuberów których wymieniłeś/aś to tylko TomBoula jest sensowny ponieważ nagrywa kilka gier strategicznych jak chociażby Twierdza Krzyżowiec a jeżeli chodzi o tych Youtuberów od minecrafta co ich wymieniłeś/aś to JJay już nie nagrywa od dawna a Madzia też jakaś rewelacyjna nie jest
Oczywiście każdy ma swoje zdanie i swój gust jednak ja uważam że z takich gier jak minecraft nie da się zrobić na DŁUGO ciekawej gry ponieważ w pewnym momencie wszystko staje się monotonne oczywiście można powiedzieć że tak z każdą grą jest tyle że zabijanie w np. BF daje o wiele więcej radości niż patrzenie na kwadratowe gówno kolejna sprawa że w minecrfta gra w cholerę dużo dzieci przez co jak patrzy się na chat jak jakiś Youtuber gra można zaobserwować masę błędów
Natomiast w wielu strzelankach nie ma dzieciaków bo w dzisiejszych czasach z chłopaków robi się peda*ów a z dziewczynek le*by a przecież większość Polaków powinno się domyślać że Rosja w każdej chwili może nas zaatakować a takie typowe dzieciaki jak przyjdzie co do czego i będę musiały iść na wojnę to nawet na drzewo nie będą potrafiły wejść bo siedzą w domu zamiast bawić się na dworze

ocenił(a) grę na 7
Kamilhugo517

"Większość Polaków powinno się domyślać że Rosja w każdej chwili może nas zaatakować a takie typowe dzieciaki jak przyjdzie co do czego i będę musiały iść na wojnę to nawet na drzewo nie będą potrafiły wejść bo siedzą w domu zamiast bawić się na dworze"

Weź nie gadaj nawet takich głupot, bo Rosja na nie zaatakuje ze względu na to że jesteśmy w NATO, to raz, a dwa, po co by miała nas atakować
Przecież Putin doskonale wie, że jesteśmy w NATO więc nawet gdyby nas atakował, to Ameryka nam Pomoże.

Poza tym My tu gadamy o MC a nie o Polityce i wojnie

mzelek_filmaniak

Ameryka ma nas głęboko gdzieś heżeli naprawdę sądzisz że nam pomogą to jesteś w wielkim błędzie kolejna sprawa że Putin chcę wojny i myśli że wygra ją swoimi bombami atomowymi a dobrze wiemy że póki co nie ma rzeczy która może zneutralizować taką bombę i gdyby to całe NATO było takie świetne to na Ukrainie nic by się nie działo ;)

Kamilhugo517

Tylko że Ukraina nie jest w NATO, geniuszu...

ocenił(a) grę na 7
Ryloth

Dobrze Prawisz :)

ocenił(a) grę na 7
Kamilhugo517

Ile masz lat - 3,4,5?

ocenił(a) grę na 7
Kamilhugo517

Jesteś Putinem i chcesz wojny XD

ocenił(a) grę na 7
Kamilhugo517

Jesteś debilem!!!!!!!

użytkownik usunięty
Kamilhugo517

Wszyscy zginiemy przez Minecrafta! Minecracft prowadzi do wojny atomowej.

ocenił(a) grę na 7
mzelek_filmaniak

Ile masz lat? 4-5?
:D

ocenił(a) grę na 7
Kamilhugo517

Też tak sądzę......

ocenił(a) grę na 6
ManiekRecenzje

Weź se korepetycje z trollowania(bo prowokacją tego nawet nie można nazwać)

ocenił(a) grę na 7
nikike

Dobrze palisz

ocenił(a) grę na 6
ocenił(a) grę na 7
nikike

Dobrze gadasz!

ocenił(a) grę na 6
ocenił(a) grę na 7
nikike

CZEMU TU JEST TEN CHOLERNY ZNAK ZAPYTANIA!!!!!?????
Sorry za CapsLock, ale byłem wściekły!!!

ocenił(a) grę na 6
ocenił(a) grę na 7
ocenił(a) grę na 6
ocenił(a) grę na 7
nikike

CO MASZ NAMYŚLI DO CHOLERY?????///

ocenił(a) grę na 6
mzelek_filmaniak

Następny stalker, który odpisuje mi jak tylko wchodzę na FW^

ocenił(a) grę na 7
nikike

Poproszę admina żeby cię usunął!

ocenił(a) grę na 6
mzelek_filmaniak

palikota?

ocenił(a) grę na 7
nikike

Mam cię dość

ocenił(a) grę na 6
ManiekRecenzje

Każdy ma swój gust, ale odpowiedz mi jak bardzo trzeba być zniszczonym człowiekiem żeby ocenić "Zmierzch" na 10 oraz grę "Detektyw Rutkowski - Is back!" na 10. Jeżeli to troll to trochę marny.

ManiekRecenzje

Zastanawiając się długo przyszło olśnienie - Ta gra jest najgorsza!

- Nie jest najgorsza, jest dobra, nawet bardzo dobra, a nie jak np. Detektyw Rutkowski is back (którą oceniłaś "najlepsza na świecie najlepszy shooter", serio, WTF?!), który jest grą bardzo złą, ale to są dwa różne gatunki gier, więc nie ma co porównywać.

Dźwięki: Muzyka przynudza a dźwięki niskiej jakości i repetytywne. 2/10

- Hmm, "repetytywne" czyli powtarzające się? Bo nie znalazłem tego wyrazu w słowniku... a poza tym muzyka w Minecraft jest chilloutowa, czego się spodziewałaś? Metalu? Delikatne dźwięki, przyjemne i doskonale pasujące do klimatu gry.

Grafika: To jakiś żart?! Nawet nie retro! 1/10

- SŁUCHAM?! OCENIAĆ GRAFIKĘ W MINECRAFT?! To nie GTA czy NFS, żeby oceniać grafikę, bo w tej grze nie chodzi o możliwość edytowania w dowolny sposób danego nam świata. Możesz chodzić, oglądać góry (generator światów w Minecraft jest dosyć interesujący, jeśli chodzi o góry), budować domy, wznosić wielkie konstrukcje, a nie oceniać grafikę klocków 16x16 pixeli. Jak sprawia ci to taki wielki ból oczu, to zainstaluj sobie texturepack 256x256 i się ciesz, albo po prostu zostaw tą grę

Grywalność: Nie wiem czym się podniecać. 0/10

- Jakoś gra zgarnęła 9,7 miliona like'ów na Facebooku, oraz o wiele więcej (podejrzewam że z 20 milionów) osób kupiło grę, a 3 razy tyle osób zarejestrowało się na stronie. Gra ma ogromną społeczność, rywalizującą z całymi seriami gier, jak np. CoD albo Battlefield.

Tak podsumowując, może ci się Minecraft nie podobać, ale jest to gra dobra, a jak nie chcesz to nie graj, wyłącz komputer zamiast oceniać grę jako najgorszą na świecie. Chcesz najgorszą grę na świecie? To poszukaj sobie Hong Kong 97

CordianPL

Nie ma to jak oceniać grę po ilości lajków na Facebooku. Brawo.

Ziomaletto

a ty to oceniasz po długości fiuta? co?

ocenił(a) grę na 6
ManiekRecenzje

Zgadzam się z tobą, jednak są gorsze gry, takie jak np. Superman 64.

ocenił(a) grę na 1
Kadex

Zaszmacili tym gównem, cały Youtube. O tak, gra na multi trochę bardziej cieszy, ale po kilku tygodniach się nudzi. A no chyba, że grasz z jakimś "znanym" człowiekiem z Yt i z nim gadasz. To wtedy przeżycie...
Ale czym tu się podniecać. Super grafiką? Taa... napewno!

ocenił(a) grę na 7
Ferbi155

Szczerze? Zgadzam się. Mnóstwo gimbusów w ten sposób dorobiło się masy widzów: taki JDabrowski na przykład nagrał jeden filmik z skkf'em, i teraz wystarczy zobaczyć ilu ma widzów, choć w tamtym filmie ledwo się odzywał. Ja jestem miłośnikiem starych gier, starych i często niedocenianych. Przykład? Chrono Trigger - nikt, kogo znam o nim nie słyszał, ale jak ktoś już w to zagra, jest zachwycony. I to nie tylko Minecraft jest tym, co zaśmieca YT. Od groma i ciut ciut jest tam też GTA, Battlefielda, Call of Duty... mógłbym wymieniać w nieskończoność.

Megafil666

a w tamtych czasach to "chrono trigger" zaśmiecało yt czy tam coś?

ocenił(a) grę na 9
Ferbi155

To społeczność dzieci zniszczyła tą grę...

in_inertia

nie zniszczyło ją twoje zdanie debila

ocenił(a) grę na 6
ManiekRecenzje

Ta gra niegdyś mi się bardzo podobała,ale po wydaniu aktualizacji 1.4.(październik 2012 roku)rozpoczął się powolny proces jej upadku. Mojang rozpoczął dodawanie do gry elementów zupełnie do niej niepasujących jak na przykład blok detektor światła dziennego,moby takich jak wiedźma i witcher,takich niepotrzebnych innowacji jest znacznie więcej,zatem nie wymieniłem wszystkich.
Pomimo tego nie zmieniłem oceny ze względu na szacunek dla starych wersji.

ocenił(a) grę na 7
Fabian3200

Mi też się podoba , ale gdy Mojang wyda 1.8 to rozpocznie się - jak ty to nazwałeś - powolny proces jej upadku. Dlaczego tak myślę? To, co powiedziałeś że te moby w 1.4 są niepotrzebne.
Fakt. Zacząłem grać w MC, kiedy wydano 1.6.2, ale to co ty mówiłeś jest nieprawdą?
Po za tym - dlaczego przy 1.8? Ponieważ wtedy przy Enchantowaniu będzie potzrbny Lazuryt
I to jest głuppie mym zdaniem!

ocenił(a) grę na 6
mzelek_filmaniak

Zastanawia mnie w ogóle,kiedy gra ta w ogóle straci popularność.
Czołowi polscy zagrajmerzy tacy jak Blow,Mandzio,Rezi,Pingwin(Osobiście niezbyt ich lubię i praktycznie nie oglądam ich filmików.) swoje filmy przysyłają codziennie i wciąż nie widać by im się znudziła.

ocenił(a) grę na 7
Fabian3200

No wiesz, kiedyś w latach 2000-2003 Były popularne simsy.
Wczoraj SIMS-y, dziś Minecraft!

ocenił(a) grę na 6
mzelek_filmaniak

Ciekawe jaka gra zastąpi Minecrafta ?

ocenił(a) grę na 1
Fabian3200

Snake na nokie 3310

ocenił(a) grę na 7
melson903

Facepalm

ocenił(a) grę na 1
ocenił(a) grę na 7