PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633412}
6,7 2,7 tys. ocen
6,7 10 1 2664
Medal of Honor Warfighter
powrót do forum gry Medal of Honor Warfighter

Świetna gra   

użytkownik usunięty

Z góry mówię, że multi mnie nie interesuje, więc wyłączam go z tematu.

Nie rozumiem krytyki, w niczym nie jest gorsza od Call of Duty. A jak ktoś woli poważniejsze podejście do tematu, mniejsze efekciarstwo i dużo mniejszą przesadę (biorąc poprawkę na to, że to wciąż gra komputerowa, więc trochę przesady być musi) to Warfighter jest grą dla niego, jeszcze bardziej niż MoH z 2010 roku.

Zauroczyły mnie misje, w które po prostu da się uwierzyć, w przeciwieństwie do tego co nam serwują w CoD. Do tego jest jakiś poziom trudności. W Isabela City nawet na normalu da się zginąć, ciemno jak w dupie, ulewa, powódź, wrogowie skaczą dookoła i pojawiają się przed nosem, klimat tej misji po prostu miażdży !!! Poza tym kapitalne etapy z pościgiem i ucieczką samochodem. Emocje i model jazdy, który nie musi się wstydzić w zestawieniu z najlepszymi samochodówkami.

Wada przez którą więcej niż 8/10 dać nie można to długość gry, chciałoby się chociaż dwa razy więcej. No i niepotrzebne aż tyle amerykańskiego patosu i te wstawki z rodziną Preachera.

i optymalizacja kapitalna, na moim przedpotopowym złomie działa lepiej niż np Black Ops 2, a wygląda znakomicie.

ocenił(a) grę na 10

MOH to dla mnie życie !!! :D

Grałeś w Homefront?

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

nie, w zasadzie to pierwsze słyszę, a czemu?

Zastanawiałem się czy nie zagrać. Swego czasu było głośno o tej grze - dość interesującym klonie COD. Również krytykowanej a wydaje się, że nie jest taka zła.

ocenił(a) grę na 8
grzegorz_cholewa

Klonem CODa, bym raczej tego nie nazwał.

ocenił(a) grę na 8
grzegorz_cholewa

Ja grałem, bardzo dobra gra, jest klimat!