PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611927}
7,2 15 tys. ocen
7,2 10 1 14812
League of Legends
powrót do forum gry League of Legends

Wybitna

ocenił(a) grę na 10

Jest to prawdopodobnie najlepsza produkcja na świecie. Dlaczego? Żadna gra jak dotąd nie
miała lepszego wsparcia od producenta. Riot rozwija swój produkt nieustannie, organizują
turnieje które mają rozmach taki jak MŚ w piłce nożnej. Jeśli tylko ktoś odkryje błąd gry,
natychmiast jest on poprawiany. Gram już 3 lata i mogę powiedzieć jedno: Riot rozpieszcza
swoich graczy wybitnym produktem jakim jest LoL.

Pozdrawiam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 8
Hesto

Niestety popularność jej nie rozpieszcza ;/ Większość graczy niestety to są młodsi gracze, którzy psują rozrywkę tym starszym. Główna różnica polega na tym, że ja np wymagam od gry jakiejś zaciętej walki, natomiast dzieci chcą mieć "staty". Przez to gry stają się coraz bardziej beznadziejne zazwyczaj od przegranej lub wygranej decyduje mniejsza lub większa ilość "trolli" lub "afków". Kiedyś majać 30 lvl miałem problemy z przeciwnikami bo byli lepsi natomiast teraz zazwyczaj o wyniku decyduje jedna(najsłabsza) osoba.

ocenił(a) grę na 9
DeadHawk

zdecydowanie się zgadzam. Najważniejsze jest przecież zabijanie przeciwnika, zdobywanie killi. Atmosfera jest niestety mało przyjemna, szczególnie na meczach rankingowych.
Co do afk, kilka dni temu grałem aram. Chyba z 10 minut graliśmy 2v5 :/ Ale reportować należy tylko jak ktoś znika na cały mecz, bo przecież są lagi i czasem się klient crashuje. To niestety plaga LoLa - lagi.

ocenił(a) grę na 8
ichear

Na grach rankingowych niestety dominuje chamstwo i pospólstwo. Zaczynając od wybierania linii gracze nie kierują się dobrem drużyny , od samego początku są kłótnie kto gdzie idzie. Gra się nawet nie zaczyna a jesteśmy obrzuceni tonami wulgaryzmów i obelg od NASZEJ drużyny. Dlatego od dłuższego czasu gram bardzo mało i to tylko jeżeli mam 5 ludzi z którymi jestem na skype i bez kłótni można na spokojnie zagrać. Co do ARAMÓW jest to bardzo przyjemny sposób na grę solo. Zrobić sobie first wina zjeść trochę czasu, podszkolić się w graniu różnymi postaciami :)