PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618961}

LEGO Harry Potter: Lata 5-7

LEGO Harry Potter: Years 5-7
2011
7,6 2,5 tys. ocen
7,6 10 1 2507
LEGO Harry Potter: Lata 5-7
powrót do forum gry LEGO Harry Potter: Lata 5-7

Która część lepsza?
LEGO Harry Potter lata 1-4 czy 5-7?

Proszę o uzasadnione odpowiedzi.

Dziękuję.

ocenił(a) grę na 10
Mr_W

Proponuję ci narazie 1-4 bowiem są to gry powiązane ! pograj zobacz przejdź moim zdaniem obie są czymś wspaniałym i nie wiem co można by w nich zmienić bo moim skromnym zdaniem jeśli chodzi o gry typu lego, anime i tak dalej jest to jedna z najlepszych:))

remix212

LEGO 1-4 przeszedłem, baaardzo mi się podobały, ale w 5-7 chcę zagrać nie długo.
Pytałem, które lepsze, czy się czymś różnią, oprócz fabuły itp. itd.

Mr_W

Oprócz fabuły...hahaa, a to dobre. Nieważne.

remix212

A tak poza tym to "You Tube" dysponuje 24 godziny na dobę. http://www.youtube.com/show?p=hiXORFHggr8&tracker=show_av

grzegorzszuba

Już raz zgłosiłem "nadużycie".
Nie igraj pan z ogniem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
grzegorzszuba

Żal...

Mr_W

Wcale nie żal, znamy się , lubisz mnie... :D

grzegorzszuba

A tak na serio to od czego to "W" jak można wiedzieć, może od imienia?

grzegorzszuba

Nieważne, właściwie to po co mi to, ten komentarz był bez sensu. Zajmijmy się tematem, pytałeś o "LHP:5-7? A więc zacznijmy od tego, że.....o czym ja to?

grzegorzszuba

Nie pogrążaj się już pan. xDDD

użytkownik usunięty
Mr_W

Hmm...trudno powiedzieć. Niby w dwójce usprawniono walkę, której jest teraz przy okazji więcej, grafika jest ładniejsza, podobnie jak muzyka...no i ma klimat. Nie mniej, jedynka oferowała trochę więcej zabawy. Ja na prawdę nie wiem o co chodzi z tymi o Tt, którzy w nagrodę za przejście całej gry tak często dają absolutnie nie przydatną fontannę z monetami. Miałem nadzieje, że tutaj nagrodą będzie edytor poziomów...no i czekał mnie spory zawód. Tym razem możemy zbudować sobie miniaturę Hogwartu ze złotych klocków...fajnie.
Byłem przekonany, że dadzą tryb versus, który był często w poprzednich grach Lego, a także edytor map, podobnie jak w poprzedniej części Harrego...a tu guzik. Praktycznie nie dodali nic, poza może naprawdę imponującą ilością postaci do zdobycia, co przedłużało by żywotność gry. :/

ocenił(a) grę na 10
Mr_W

Ja mam 1-4 i 5-7 i sądze że 5-7 o wiele lepsze.

HarryPotterGrenger

Ja grałem w obydwie części i myślę, że fabuły nowych części, czyli 5 - 7 jest po prostu ciekawsza. Momentami bardzo mroczna atmosfera, piękna muzyka przy każdej części dopasowana do filmu. Bardzo fajne, przyjemne misje, ciekawe pomysły na rozgrywkę. Zaprosiłbym Cię do siebie, ale zaraz będziesz chciał dysk...obrazisz się, że Ci nie dam, powiesz, że moje gry na Xbox 360 są słabe, łącznie z "Lego Harry Potter: Lata 5 - 7"...i tyle z tego będzie.

grzegorzszuba

ja pierdziele...

Mr_W

Nie zgrywaj twardziela...cieniasie. :D

grzegorzszuba

niech mnie ktoś dobije...

Mr_W

Bim bam, jo!