PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=868518}

Indiana Jones i Wielki Krąg

Indiana Jones and The Great Circle
2024
8,1 1,0 tys. ocen
8,1 10 1 1002
Indiana Jones i Wielki Krąg
powrót do forum gry Indiana Jones i Wielki Krąg

Witam jestem posiadaczem konsoli PS4 i tu moje pytanie dlaczego ta gra nie może być jeszcze na PS4? Ja rozumiem, że dominuje konsola PS5, a PS4 według niektórych jest już trochę przestarzała, ale przecież nie tak dawno temu, a może i dawno swoją premierę miała gra Star Wars Ocalały i ona jakoś została jeszcze wydana na konsole PS4. Rozumiem także, że większość użytkowników w Polsce i na świecie są posiadaczami konsoli PS5, ale co brakuje konsoli PS4? Według mnie Indiana Jones i Wielki Krąg spokojnie mógłby być jeszcze na PS4, a ja z chęcią mógłbym kupić tą grę.

ocenił(a) grę na 7
DAWID25_1

Po pierwsze to gry nie ma jeszcze nawet na PS5, bo to czasowy exclusive. Po drugie Jedi Survivor wyszedł w 2023 i to, że był na PS4 to raczej wyjątek. Czy Indiana poszedłby na PS4? Może i tak, ale raz, że twórcy boją się podobnej wtopy, jak z Cyberpunkiem, a dwa, że zwyczajnie przestaje się robić AAA na poprzednią generację. Za dużo roboty z dostosowywaniem gry do słabszego sprzętu, żeby jak najmniej stracić jakości. Kłopoty z dostępnością PS5 się skończyły, wyszedł model Pro i mało kto będzie się bawił w premiery na PS4

Jedi_Przemo

Może i prawda ale ja mam zasadę, że dopóki mam dobry sprzęt, działa bez zarzutów to nie ma sensu kupować nowej konsoli by zagrać w grę gdy ta będzie miała swoją premierę. Obejde się smakiem i najwyżej zagram w nią w przyszłości, bo jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia.

ocenił(a) grę na 7
DAWID25_1

Niestety, ale deweloperzy nie biorą pod uwagę takiego zdania. Zawsze możesz przejśc grę, tak jak ja: kupujesz gamepassa i grasz na streamingu na tv lub na kompie

DAWID25_1

Tak, więc wydawajmy gry na PS4 bo DAWID25_1 ma jeszcze dobry sprzęt. To po co wgl wydawać to ps5 jak dalej mają robić gry które pójdą na PS4. Ps5 wyszło 4 lata temu

Jedi_Przemo

mylisz sie i to bardzo