PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612794}

Incubation: Battle Isle Faza Czwarta

Incubation: Battle Isle Phase Four
1997
7,4 97  ocen
7,4 10 1 97
Incubation: Battle Isle Faza Czwarta
powrót do forum gry Incubation: Battle Isle Faza Czwarta

Rewelacyjne turowe s-f. Nie przeszedłem jej do końca (nie pamiętam dlaczego), ale co ja się napier... na niektórych planszach to mi tego nikt nie odda!

Szczerze polecam.

michal.2907

Nie widziałem kilka lat tej gry, a ostatnio sobie o niej przypomniałem i chyba pokuszę się o zainstalowanie. Prawie w ogóle jej nie pamiętam, tzn pamiętam tylko że była super :)

ocenił(a) grę na 10
davex3

Jak będziesz grał to opowiedz o wrażeniach :)

michal.2907

Na razie wciągnął mnie Tony Hawk's AW, ale jak zagram to na pewno napiszę :) muszę jeszcze ogarnąć VirtualBoxa, bo na nowszych systemach niz 2000 nie działa

ocenił(a) grę na 9
michal.2907

Jak to nikt nie pamięta tej gry, ja pamiętam:P Właśnie w nią dzisiaj grałem po latach:)

ocenił(a) grę na 10
WujekChu1ek

I jak wrażenia?

ocenił(a) grę na 9
michal.2907

Wiadomo graficznie nie porywa, to koniec lat 90 więc kokosów się nie spodziewałem ale rozgrywka tak samo przyjemna jak za małolata z 12 lat wtedy miałem, ściągnij sobie i zobacz(w niecie jest wersja która działa pod win764bit) mi bardzo fajnie się grało, tylko pamiętam jedna rzecz mnie denerwowała kiedyś i do tej pory mnie denerwuje, a mianowicie wyczerpująca się amunicja i panika twoich ludzików, np. taka sytuacja jeden ma panikę, drugi brak ammo, i zostaje ci jeden co jest oblężony i lipa, za mało opcji jest tego typu np. że dokupujesz sobie amunicję(może to jest w dalszych planszach ale ja dopiero zaczynam, wiec nie wiem) albo brak możliwości wzięcia jakiegoś specyfiku bądź też apteczki która niwelowała by efekt paniki, myślę jednak, że to tylko specjalne utrudnienie w grze, ale i tak gra jest spoko, zawsze miło ją wspominałem, szkoda, że nie ma wersji na androida, miałbym co robić jadąc do pracy:P A tak to gram w Dizziego:P hehe

ocenił(a) grę na 10
michal.2907

muzyka --> mastersztyk --> https://www.youtube.com/watch?v=E0m0gPs6PcY