Rewelacyjne turowe s-f. Nie przeszedłem jej do końca (nie pamiętam dlaczego), ale co ja się napier... na niektórych planszach to mi tego nikt nie odda!
Szczerze polecam.
Nie widziałem kilka lat tej gry, a ostatnio sobie o niej przypomniałem i chyba pokuszę się o zainstalowanie. Prawie w ogóle jej nie pamiętam, tzn pamiętam tylko że była super :)
Na razie wciągnął mnie Tony Hawk's AW, ale jak zagram to na pewno napiszę :) muszę jeszcze ogarnąć VirtualBoxa, bo na nowszych systemach niz 2000 nie działa
Jak to nikt nie pamięta tej gry, ja pamiętam:P Właśnie w nią dzisiaj grałem po latach:)
Wiadomo graficznie nie porywa, to koniec lat 90 więc kokosów się nie spodziewałem ale rozgrywka tak samo przyjemna jak za małolata z 12 lat wtedy miałem, ściągnij sobie i zobacz(w niecie jest wersja która działa pod win764bit) mi bardzo fajnie się grało, tylko pamiętam jedna rzecz mnie denerwowała kiedyś i do tej pory mnie denerwuje, a mianowicie wyczerpująca się amunicja i panika twoich ludzików, np. taka sytuacja jeden ma panikę, drugi brak ammo, i zostaje ci jeden co jest oblężony i lipa, za mało opcji jest tego typu np. że dokupujesz sobie amunicję(może to jest w dalszych planszach ale ja dopiero zaczynam, wiec nie wiem) albo brak możliwości wzięcia jakiegoś specyfiku bądź też apteczki która niwelowała by efekt paniki, myślę jednak, że to tylko specjalne utrudnienie w grze, ale i tak gra jest spoko, zawsze miło ją wspominałem, szkoda, że nie ma wersji na androida, miałbym co robić jadąc do pracy:P A tak to gram w Dizziego:P hehe