Witam , mam taki problem , a konkretnie ze zdjęciami jakie robie w grze i przesyłam je na Social Club . W grze Gta V jak z was juz duzo wie jest super opcja że sie robi zdjęcie z gry i potem je mozna przesłac do SocialClub na swoje konto . Ta opcja w Social Club nazywa sie Snapmatic , jak wybieram ten snapmatic to mam kilka kategori wyboru min: Most Recent czyli Najnowsze zdjęcia , szukałem tam swoich zdjęc ale nieznalazłem , potem sie kapłem że będa moje zdjęcia w kategori My Photos czyli moje zdjęcia i są tam moje zdjęcia tylko teraz moje pytanie jest takie i prosze was o pomoc drodzy użytkownicy czy np: Moje fotki jak przegladaja je inni użytkownicy to są w kategori Most Rcent ? Czy wogóle je widzą te moje zdjęcia inne osoby ? Bo zrobiłem duzo zdjęc nawet pięknych zdjęc z krajobrazami z gry i myslałem ze ktos może je docenic ale ciągle mam, 0 głosów . Jeśli posiadacie konto w Social Club to zapraszam na swój profil nazywam sie Bergmansson84 , pozdrawaim i pomózcie mi z tym problemem , z góry dziekuje