PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 48857
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Czas gry

ocenił(a) grę na 9

W ile dni zrobiliście cała fabułę bądź 100%
Mi fabuła zajeła 5 dni ale robiłem wszystkie misje poboczne ;)

ocenił(a) grę na 10
mich145

to po ile godzin dziennie ty w to nachraniałeś jak średni czas gry to +/- 80 godzin gry

ocenił(a) grę na 9
Kinomaniak1235

mi to zajeło nie całe 30 h
fabułę miałem przejdzioną po 8 h trevorem 10 michaelem i 7 franklinem, teraz mam coś koło 20 każdym

dzienie po 4-5 h ;)

ocenił(a) grę na 9
mich145

Podobnie jak tobie, niecałe 30 godzin na zrobienie wszystkich misji (grałem przez 6 dni). Moim skromnym zdaniem fabularnie jest to najlepsze GTA, natomiast muzycznie (mam na myśli soundtrack) najgorsze.

ocenił(a) grę na 10
Carlitos

zwracam wszystkim honor. Szkoda że nie mam konsoli :(

ocenił(a) grę na 9
Kinomaniak1235

GTA 5 wyjdzie na PC więc w końcu zagrasz. PS3 jednak warto nabyć ze względu na te 3 gry: The Last of Us, Heavy Rain, Red Dead Redemption. Fenomenalne pozycje, według mnie dużo lepsze od i tak bardzo dobrego GTA 5.

Carlitos

watchdogs też się dobrze zapowiada

ocenił(a) grę na 10
Expendable91

Też właśnie zastanawiałem się nad kupnem PS3 chodziażby dla tych gier ale trochę odstraszają mnie ceny gier.

@Expendable91

Watch Dogs wyjdzie na wszystkie platformy

Kinomaniak1235

HR można bez problemu kupić za 70 zł w serii "Essentials", choćby na Allegro.

ocenił(a) grę na 9
Kinomaniak1235

Last of Us 107zł nówka.
Heavy Rain 40zł używana
RDR 40zł nowa

No straszne ceny faktycznie:D

ocenił(a) grę na 10
Indrid_Cold_84

gdzie ty widziałeś The last of us za 107 zł ?

ocenił(a) grę na 9
Kinomaniak1235

Allegro, no przecież nie w empiku:D

ocenił(a) grę na 10
Indrid_Cold_84

dzięki kupno PS3 staje się coraz bardziej możliwe teraz jeszcze pewnie stanieje po premierze PS4

ocenił(a) grę na 9
Kinomaniak1235

Sprawdź na allegro ceny używanych gier, można kupić świetne pozycje za grosze. Podobnie sprawa wygląda z używanymi konsolami, można trafić na naprawdę okazyjne ceny. Wiadomo że nowsze gry jak The Last of Us czy Beyond Two Souls będę proporcjonalnie droższe jednak, zawsze można się wstrzymać z kupnem na jakiś czas, nadrabiają wtedy zaległości w starszych tytułach.

ocenił(a) grę na 10
mich145

o w dupe. Ja grałem z 3 tygodnie, codziennie godzinę lub dłużej. też robiłem misje poboczne, aktywności i wyścigi, skoki itd. Mam 94 % ale nie chce mi się zbierać tych gównianych pocztówek i części statku kosmicznego. Czy to jest w ogóle możliwe bez poradnika?

fightClub

Słyszałem, że Chop potrafi wyszukiwać znajdźki, ale nauczenie go tego jest niemożliwe bez konta w Xbox Live/PS Network i ściągnięcia odpowiedniej aplikacji na smartfona bądź tablet.

ocenił(a) grę na 9
Evangarden

No dokładnie ale wiekszość komend nauczysz go w 2 dni (w moim wypadku 3 )

Mi znaleźienie wszystkich części statku kosmicznego zajęło 2-3 h razem z podróżami.