W ile dni zrobiliście cała fabułę bądź 100%
Mi fabuła zajeła 5 dni ale robiłem wszystkie misje poboczne ;)
to po ile godzin dziennie ty w to nachraniałeś jak średni czas gry to +/- 80 godzin gry
mi to zajeło nie całe 30 h
fabułę miałem przejdzioną po 8 h trevorem 10 michaelem i 7 franklinem, teraz mam coś koło 20 każdym
dzienie po 4-5 h ;)
Podobnie jak tobie, niecałe 30 godzin na zrobienie wszystkich misji (grałem przez 6 dni). Moim skromnym zdaniem fabularnie jest to najlepsze GTA, natomiast muzycznie (mam na myśli soundtrack) najgorsze.
GTA 5 wyjdzie na PC więc w końcu zagrasz. PS3 jednak warto nabyć ze względu na te 3 gry: The Last of Us, Heavy Rain, Red Dead Redemption. Fenomenalne pozycje, według mnie dużo lepsze od i tak bardzo dobrego GTA 5.
Też właśnie zastanawiałem się nad kupnem PS3 chodziażby dla tych gier ale trochę odstraszają mnie ceny gier.
@Expendable91
Watch Dogs wyjdzie na wszystkie platformy
Last of Us 107zł nówka.
Heavy Rain 40zł używana
RDR 40zł nowa
No straszne ceny faktycznie:D
dzięki kupno PS3 staje się coraz bardziej możliwe teraz jeszcze pewnie stanieje po premierze PS4
Sprawdź na allegro ceny używanych gier, można kupić świetne pozycje za grosze. Podobnie sprawa wygląda z używanymi konsolami, można trafić na naprawdę okazyjne ceny. Wiadomo że nowsze gry jak The Last of Us czy Beyond Two Souls będę proporcjonalnie droższe jednak, zawsze można się wstrzymać z kupnem na jakiś czas, nadrabiają wtedy zaległości w starszych tytułach.
o w dupe. Ja grałem z 3 tygodnie, codziennie godzinę lub dłużej. też robiłem misje poboczne, aktywności i wyścigi, skoki itd. Mam 94 % ale nie chce mi się zbierać tych gównianych pocztówek i części statku kosmicznego. Czy to jest w ogóle możliwe bez poradnika?
Słyszałem, że Chop potrafi wyszukiwać znajdźki, ale nauczenie go tego jest niemożliwe bez konta w Xbox Live/PS Network i ściągnięcia odpowiedniej aplikacji na smartfona bądź tablet.