Ja szczerze powiem gra jest fajna ale szybko się nudzi dlaczego ? z jednego powodu MIASTO... mogli dać inne miasto , jak by miasto było takie jak w San Andreas , gra była by rewelacyjna , lub jakieś inne miasto , ale to miasto co jest w GTA IV jest beznadziejne , przede wszystkim bardzo małe , z tego co wiem to jest miasto z GTA III ? ...
Tragedia , graficznie wygląda ładnie ale dopiero po dodatkach wygląda ciekawiej , zabrakło rowerów i innych rzeczy , misje są nudnawe , podobał mi się jedynie Multiplayer :) ale tak to gry bym nie polecił nikomu , ja jestem bardzo wymagającym graczem , moim zdaniem gra zasługuje na ocenę nie wiem jak dla innych osób ale dla mnie 3/10 , proszę nie pisać głupich komentarzy od nośnie mojej wypowiedzi , każdy ma własne zdanie ja akurat mam takie od nośnie tej gry . Mam nadzieję że nie zrobią GTA 5 takiej plastikowej jak ta .
A jednak napisze "głupi" komentarz "od nośnie" Twojej wypowiedzi.
"Ja szczerze powiem gra jest fajna ale szybko się nudzi dlaczego ? z jednego powodu MIASTO... mogli dać inne miasto , jak by miasto było takie jak w San Andreas , gra była by rewelacyjna , lub jakieś inne miasto , ale to miasto co jest w GTA IV jest beznadziejne , przede wszystkim bardzo małe , z tego co wiem to jest miasto z GTA III ?"
To naprawdę jest jedno zdanie, czy to tylko żart? :D
to nie żart , może wam dzieciom się podoba mi nie , miasto jest małe , zresztą ta gra wygląda lepiej ale na konsoli nie na PC
Idź zagraj jeszcze raz i napisz coś sensownego, uśmiałem się z twoich tekstów o miastach - że niby w gta 4 jest małe miasto?? haha no to muszę ci uświadomić że jest ono porównywalnej wielkości co cała mapa s SA
nie nie będę grał szkoda było dawać te 100 zł na taką grę , dzieciom może się i podoba taka gra mi nie , tak jest małe to miasto , ja lepiej się bawiłem w swoim czasie grając pierwszy raz w GTA SA , natomiast GTA 4 kompletnie mnie nie zadowoliło .
Chyba masz problem ze zrozumieniem tego co czytasz bo znów napisałeś że miasto jest małe.. W San Andreas jedno miasto jest wielkości jednej dzielnicy w gta4 więc nie wiem o co ci chodzi.
Zacznijmy od tego że San Andreas to był stan, w którym były trzy miasta. GTA IV to jedno wielkie miasto Liberty City. Miasto w GTA IV to zupełnie inne miasto niż w GTA III, z miasta z GTA III została tylko nazwa Liberty City. Ja przynajmniej nie zauważyłem żadnych podobieństw.
Miasto male? Jak juz ktos napisal, jest wielkosci calego stanu San Andreas. Poza tym znajdz mi w jakiejs innej grze miasto tak dopracowane i szczegolowe
dobra dzieci skończcie już gadać o tej gierce . Każdy ma własne zdanie mi się nie podoba i trudno , a dodając w GTA 4 nie jest dopracowane miasto :) ogólnie lepiej gra wygląda na konsoli niż na PC .
Niestety się mylisz, gta na PC wygląda o wiele lepiej dzięki np. lepszej jakości tekturom i wyższej rozdzielczości.
Jak dodasz mody i nowe tekstury to może troszeczkę lepiej . na konsoli dużo lepiej wygląda .
Ale ty uparty jesteś, przeczytaj sobie jakieś branżowe publikacje. Gry naPC zawsze mają lepszą grafę niż konsole (jeżeli masz odpowiedni sprzęt)
ale po co marnować pieniądze na podzespoły do PC ? skoro można kupić konsolę niebawem będzie PlayStation 4 :D
Co oznacz według Ciebie niebawem? O PlayStation 4 nie wiadomo dużo, nie wiadomo kiedy będzie. Tutaj masz kilka informacji: http://www.gamezilla.pl/category/tags/playstation-4
Premiery PlayStation spodziewam się za jakieś 3 czy 4 lata, a nawet 5 lat. W PlayStation 3 wprowadzili PS Move, 3D, itp, zapowiedzieli również wiele gier, więc PlayStation 4 tak szybko się nie ukaże.
Na PC masz gry których na konsoli nie masz, strategie, różnego rodzaju symulatory, itp.
"ale po co marnować pieniądze na podzespoły do PC ?"
Każdy gra na tym na czym lubi, jeden lubi grać na konsoli, inny na komputerze. Pamiętaj że dla niektórych ważna jest jak najlepsza grafika, a takiej na konsoli nie będziesz miał, jak wspomniałem na komputerze masz też gry których nie masz na konsoli, a każdy lubi inne gry. Sam mam konsole, kupiłem dla wygody grania, na PC gram tylko w Simsy.
Pozdrawiam
Chyba o to chodzi że każda cześć GTA ma inny klimat a to co pokazali w IV wygląda jak wygląda, mi się osobiście podoba gra, podobają mi się detale oraz fabuła, grafika i dopracowanie śmiertelności bohatera sprawiają ze wszystko staje się bardzie rzeczywiste.
Jeżeli chodzi o to czy lepiej na konsoli czy nie i czy warto wydawać kasę na podzespoły to uważam ze jak najbardziej tak, liczy się jakość i komfort grania - wygląda dużo lepiej na PC, chociaż przez to że została wypuszczona na konsole ma trochę kłopotliwe sterowanie.