PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=857191}

Fable

2025
141
chce zagrać
Fable
powrót do forum gry Fable

Nie interesują mnie gry ekskluzywne Sony, nie interesuje mnie żadna inna gra na platformie Microsoftu - mam naprawdę sporą bibliotekę do nadrobienia. Ale nowe Fable to ja poproszę natychmiast. Jest to najbardziej lubiana przeze mnie seria gier wideo i to nie jest wyłącznie sentyment, nostalgia. Fable ma dla mnie wszystko, czego od gier oczekuję, czyli elementów sandbox, RPG i life sim. No i jest to baśń, która wcale nie była dla dzieci, a przeznaczona dla dorosłego odbiorcy. Poza tym to Lionhead.

Mam nadzieję, że Playground Games tego ducha nie zgubi gdzieś po drodze.

I wolałbym, żeby Fable jak najbardziej pozostało przy doświadczeniu dla jednego gracza (obawiam się, że to się nie stanie). Elementy online w Fable III niszczyły rozgrywkę, tak samo przez nie ciężej jest teraz powrócić.

AFKward

Ja również czekam na nowe Fable, mam nadzieję że giera będzie naprawdę miodna jak pierwsza część (w resztę nie grałam) tak więc trzymam kciuki. Fable The Lost Chapters jest jedną z gier która zdominowała moje dzieciństwo i naprawdę cholernie mi będzie szkoda tego jeśli gra okaże się niewypałem, w szczególności że na to nadchodzące (oby) Fable trzeba było czekać długimi latami. I tym bardziej jest to kolejna gra (pierwszą grą był Stalker 2) dla której chcę kupić nowego Xboxa.