Przeszedłem wszystkie dodatkowe misje, czasami zdarzały się misje, których nie było widać na mapie (misja z Azjatą, który przyciągnął nas do rabusiów nie wiem czy pamiętasz czy napotkałeś się na niego). Nie pamiętam bo skończyłem grać rok temu, ale grubo ponad 20 h może nawet więcej. Dlaczego pytasz?
Więc jeśli chcesz się nią nacieszyć to przechodź wszystko nie tylko główne misje, ale również poboczne.
Przechodzę tą grę po raz n-ty i mi się bardzo podoba. Moją pierwszą postacią była Chinka Xian - Mei (level 60) , następnie Logan (level 60 ) Sama B porzuciłem (32 level) oraz Purna (36) Aktualnie gram dla zabawy i możliwości pomocy słabszym i nowym graczom. Dla mnie obowiązek, aby każda postać miała katanę. Wbrew co pisze autor poprzedniego wpisu każda postać idealnie się nadaje do tej gry. Zależy to od stylu i umiejętności bohatera i gracza, który nim steruje.
Oczywiście, że każda postać nadaję się do tego. Przeszedłem grę tylko raz i pomimo, że grałem postacią, która ma się specjalizować w ciężkich obuchach, i tak grałem jakimiś maczetami itp. Przyjemniej się patrzy jak głowa zombiaka leży 5m od jego ciała :D
Dokładnie. Należę do osób , które po zakończeniu gry uwielbiają bawić się nią nawet przez długggi czas. Dlatego moim zdaniem nie lubię osób, które najpierw się fascynują premierą, kupują grę, przechodzą oraz porzucają je dla nowszych. Co gorsza obniżają ocenę starej gry tylko dlatego że inni jej nie lubili. Mam bibliotekę gier i wracam do nich, by znów na nowo je odkrywać i bawić się. Splinter Cell, Jedi Academy, Outqast, saga Gothic i wiele innych, dla których warto poświęcić czas. Apeluję Nie wyrzucajcie starych gier na cmentarzysko. Dajcie im następną szansę a odwdzięczą się bogatą fabułą i klimatem. Dziękuję
a ja grałem Loganem do 50lvl, i bardzo mnie to cieszy bo jego furia (rzucanie nożami) była zajebista