PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608587}
7,6 8,5 tys. ocen
7,6 10 1 8469
Crysis 2
powrót do forum gry Crysis 2

Tego mi właśnie w grze zabrakło. Nawet malutkiej wzmianki o Nomadzie :]
Ogólnie świetna gra. Grafika, muzyka, optymalizacja - cud miód i orzeszki.
Można się jedynie przyczepić do słabego AI przeciwników - chociaż sama gra zmusza
niekiedy do wysiłku nawet na średnim poziomie trudności.

A końcówka mnie zmiotła. Z początku w ogóle nie wiedziałem o co chodzi, dopiero po
jakimś czasie wszystko ułożyło mi się w spójną całość :)

ocenił(a) grę na 8
Sherem

MIA
Mamy tylko dwie teorie:
-nie żyje wraz z Psycholem z powodu kombinezonu (prorok gadał że zrobiony z nich żywe trupy).
-jest pułkownikiem co nadzoruje operacje ewakuacyjną z NY. Pułkownik był na Lingshan i po bliznach można spekulować że walczył ciężko na pierwszej linii, oraz widział śmierć ojca Tary (Nomad doskonale widzi jak Hunter rozwala wóz z majorem).

Lwie_Serce

@up
Pierwsza sprawa to sprawa Crysis 3. Prorok podobno się zabił, jak przekazał swój Nanokombinezon 2.0. Więc teorytycznie i praktycznie nie może być bohaterem Crysis 3. Może twórcom pomyliły się nicki i zamiast "Prorok" powinno być "Alcatraz"?
Druga sprawa to twoje teorie. Można je łatwo obalić:
- teoria 1:
"nie żyje wraz z Psycholem z powodu kombinezonu (prorok gadał że zrobiony z nich żywe trupy)"
A starałeś się to inaczej zinterpretować? Bo podobno Psychol ma wystąpić w Crysis 3, a Nomad? Nie wiemy w tym przypadku niczego na jego temat.
- teoria 2:
"jest pułkownikiem co nadzoruje operacje ewakuacyjną z NY. Pułkownik był na Lingshan i po bliznach można spekulować że walczył ciężko na pierwszej linii, oraz widział śmierć ojca Tary (Nomad doskonale widzi jak Hunter rozwala wóz z majorem)"
Pułkownik w C2 nazywa się Sherman Barclay, a nie Jake "Nomad" Dunn.
Ma ktoś inną teorię? Tylko nie taką wziętą z księżyca ;).

ocenił(a) grę na 8
Ziomaletto

Odkopuj tematy sprzed lat...
Wtedy Crysis 3 nie był nawet zapowiedziany. Z informacji jakie były w dwójce, wynikało że Psychol najprawdopodobnie nie żyje. To że sobie zmienili zdanie w 3 to fantazja twórców. Druga teoria też była dobra. Oficer w C2 musiał mieć jakąś już rangę by być po 3 latach
pułkownikiem, Nomad jako porucznik doskonale się w to wpisywał.
Z księżyca to spadła fabuła trójki która już w ogóle nie ma sensu. Tak to spierniczyli że nie ma co już szukać w tej serii głębszej historii.

A co do losów Nomada to już i tak zostało to wyjaśnione w komiksie...

Lwie_Serce

To wejdź na Crysis Wiki, tam zauważysz, że Nomad nazywa się Jake Dunn, nie Sherman Barclay. Sherman Barclay nadzorował ewakuację w NY, nie Jake Dunn.

ocenił(a) grę na 8
Ziomaletto

Czytaj ze zrozumieniem koleżko... WTEDY, nie było takich danych jeszcze...
Zresztą, skoro wchodzisz na Crysis wiki, to co cię ten temat jeszcze interesuje?

Lwie_Serce

Nie twoja sprawa.

ocenił(a) grę na 8
Ziomaletto

To się nazywa odpowiedź wzięta z księżyca..
Pozdrawiam i wesołego nowego roku.