PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654250}
7,6 1,1 tys. ocen
7,6 10 1 1130
Company of Heroes 2
powrót do forum gry Company of Heroes 2

Porażka

ocenił(a) grę na 1

Coh 2 To zepsucie bardzo dobrej marki dziękuje za wydanie byle gówna dla kasy. Czekamy na
Rome total War

Abatoniki

Dokładnie. Gdyby tą grę wydano 3 lata temu i za 20$ to bym się nie zdziwił. Po 8 potyczkach z ludźmi w otwartej becie nie mam ochoty na ani jedną więcej, żeby przez 7 lat nie poprawić przestarzałej mechaniki walki, nie oddalić kamery, nie oddać do kontroli gracza większej liczby jednostek to jest jakaś farsa. Do tego ta gra wygląda paskudnie (zwłaszcza krzaki, drzewa) na sprzęcie, który utrzymuje płynną rozgrywkę na wysokim poziomie detali i antyaliasingu jak np. na mojej spec.- phenom ii x4 955 @3,8 Ghz i hd6850. Wygląda na to, że dla takiego odgrzewanego kotleta potrzeba jakiegoś gpu z najwyższej półki, bo na gameplayach na youtubie na sprzęcie pokroju gtx 680 wygląda to tak jak powinno, choć wcale nie powala.

Bers

Też nie jestem entuzjastycznie nastawiony do tej części. 2 niczym praktycznie nie różni się od jedynki. Tak jak mówisz stary przestarzały system walki nie został poprawiony co jest sporą wadą. Od strony wizualnej gra prezentuje się dobrze. Spore to ma wymagania bo BETA przy mojej specyfikacji (Ci7 2,66GHz, RAM 6 GB, GTX 295 @1920x1080) potrafiła mulić przy większej "napażance" do 14 klatek/s. Wymagania niemałe. Nie widzę w BECIE nigdzie ustawień graficznych. Zresztą whatever i tak Mie zbytnio nie interesuje ta gra.

ocenił(a) grę na 6
Abatoniki

moim zdaniem krok wstecz wzgledem pierwowzoru. Mało map, i do tego słabe. Mało jednostek! Narazie mało armii, moze dojdzie jakis dodatek. bardzo okrojone doktryny, fani w modzie blitzkrieg pokazali jak to powinno wyglądać. Ograniczony widok kamery, który irytował już w pierwszej odsłonie. Wszystko w tej grze zostało spłycone.
Na plus jedynie zima i to, że można przejmować pojazdy. Miejmy nadzieje, że wyjdą dodatki, , które odmienią oblicze gry

ocenił(a) grę na 1
gounited

właśnie zagrałem w coh 2 zaraz po bliztkrieg modzie

ocenił(a) grę na 6
Abatoniki

gdyby do moda blitzkrieg dodac zime z coh 2 i ruskich tylko tak odpicowanych jak te armie z blitz to byłby kosmos :)

gounited

Ja z nadmiaru czasu zasiadłem dzisiaj do COH2 nie wiem ale jak na RTS to dla mnie chaos i dużo przypadkowości jeżeli chodzi o gameplay.

ocenił(a) grę na 6
Maverick0069

ja gram regularnie ale czegoś tej grze brakuje. Nie ma już takiej społecznosci jak w COH1 ;/