PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608595}
8,2 12 tys. ocen
8,2 10 1 11703
BioShock
powrót do forum gry BioShock

Bioshock: Nie będę oryginalny pisząc tą opinie/recenzje, wiedząc, że gra otoczona jest głęboką mgłą superlatyw, ale nic dodać nic ująć - jak dla mnie jeden z najlepszych tytułów XXI wieku. Grze nie brakuje właściwiej niczego jak na FPS: jest ciekawy storyline, wygodna rozgrywka, grafika (która nawet dziś, 6 lat po premierze dalej potrafi wywołać uśmiech pod wąsem a nawet i bardzo pozytywnie zaskoczyć), atmosferyczny soundtrack, i wiele innych cech, które plasują tą grę do moich ulubionych tytułów. Jeżeli są gry do któych lubię wracać, a ogółem w życiu rzadko wchodzę dwa razy do tego samego jeziora, to Bioshock jest jedną z nich.

ocenił(a) grę na 10
Frankie707

Gra jest genialna trzeba przyznać ,ale ciut za krótka jak dla mnie, dałem 10 ale czuję spory niedosyt.

ocenił(a) grę na 10
Psycho_Daddy

Zgadzam się, można powiedzieć, że wątek główny starcza jedynie na jakieś 10-15 godzin rozgrywki w najlepszym przypadku. Jednak wytłumaczeniem dla długości (czy raczej jej braku) Bioshock'a jest fakt, że to nie jest gra na jedno przejście. Zanim człowiek zdąży wyłapać wszystko co ta gra ma do zaoferowania i dobrze ją pozna, przejdzie ją dobre 2-3 razy.