Witam. Przeszedł ktoś z was ta gre na 100% zabicie samego Jokera nie wystarcza jeszcze te zagadki Riddler'a to jest coś pisać czy daliscie rade???
Ja prawie przeszłem cała na 99% zaczymałem tylko z ostatnią tryb misji miałem problem ;/
no mi niestety nie nie moge rozwiązać wszystkich zagadek Riddler'a? mozesz jakoś pomóc?
Ja też przeszedłem ze 2,3 razy. Fajna gra bo dodatkowe zadania nie są nudne, co rzadko się zdarza w grach, często robią takie wypełniacze. Tu tak nie jest. Planuje zagrać sobie jeszcze przed premierą Arkham City. Będzie się działo:D
B:AA to jedyna gra do której wracam co tydzień. Zrobiłem 3x 100 % na każdym stopniu trudności a na easy to ukończyłem setki razy XD
Riddles mam 220 na 240 mozliwych,wchodze na mapke pokazuje mi ze jest znak zapytania a zagadki nie ma?;-) Arkham west-zostala 1 zagadka, Arkham east- zostaly 2, Intensive treatment lobby-zostala 1, Medical facility zostaly 2, Caves zostaly 2, Arkham mansion zotala 1 i Penitentiary zostala 1. Z gory dzieki.
warto zabrać wszystkie mapki bo wtedy pokazują ci się pytajniki zielone mozna wiediec co zrobic .Ale najgorsze są zrobić zdjecia tym pytajniką miałem problem.Ja miałemz trybem misji problem ostatnim miałem niby stracic mur na 2-3 ale jakos nie chcieli przywrócić się zagadki Riddles tez wszystkie rozwiązałem xd
W tym menu gdzie masz upgrady i character bios masz jeszcze dział z zagadkami. Jak jesteś w jakiejś części Arkham, to w menu Ci pokaże co jeszcze masz do zrobienia. Jak zagadka z ustawianiem znaku zapytania to musisz pokręcić się po lokacji i trybem detektywistycznym poszukać jakiejś plamy. Jak już znajdziesz jakąs to resztę też jakoś znajdziesz.
Jak zagadka z jakąś postacią to napisz mi ją to powiem Ci co musisz zeskanować.
Jak trofea to...echhhhhhhh. Tu po prostu trzeba samemu spacerować i szukać. Szczęki to chyba proste ;)
Jak nie dasz rady (ze znakiem zapytania lub z tymi z postaciami) to napisz mi wszystkie zagadki tu, to sprawdzę na swoim savie i poszukam (znudziło mi się zwiedzanie więc chętnie Ci pomogę). Napisz, to jutro tak po 18 Ci odpiszę :)
Character Bios- brakuja mi te dwie postaci na prawo od Ra's Al Ghul'a, jedna pod Batmanem i dwa ostatnie nagrania w The spirit of Arkham(te plyty). Character Trophies- brakuje mi postac obok Batmana Armored po prawej stronie. Jeszcze pare rzeczy nie moge poszukac:-) ale to juz zalezy od Ciebie czy moge pisac dalej:-) Dzieki bardzo.
Pod Batmanem jest Bruce Wayne. Musisz zeskanować złotą tabliczkę wiszącą na ścianie, w miejscu, gdzie Harley siedziała z nogami położonymi na stole i rzuciła czymś w Gordona.
Obok Rasa jest Killer Moth: zeskanuj szkieleta wiszącego wysoko w jaskini, gdzie trzeba było najpierw spacyfikować operatora.
Obok Killer Motha jesr Ratcatcher. Jak się szło po raz pierwszy do poison ivy to szło się drzwiami potem taką jaskinią skręcająca w prawo a potem szybem went. Idąc tym szybem patrz się dół. Na dole będzie krata za kratą rękawiczki i strój.zeskanuj.
masz linka do strony ze wszystkim http://www.gamesradar.com/batman-arkham-asylum-riddler-guide/?page=1
powodzenia !
Witam. Jeszcze raz dzieki bardzo za poswiecony czas teraz napewno odnajde wszystkie zagadki:-) Napisze jak mi poszlo!:-)
Witam, jeśli mógłbyś to pomóż mi rozwiązać zagadkę, penitentiary, guard room ,,when is something right in front of you, but still hidden from view."
zanim wchodzi się do pułapki, mamy boczny korytarz. wchodzimy tam. nad strażnikami jest wentylacja. wchodzimy używając linki. burzymy ścianę. za pomocą linki przechodzimy do pokoju na drugiej stronie. odwracamy się i: http://img233.imageshack.us/img233/8183/gacek.jpg
100% :) fabuła i zagadki to pikuś (na trudnym też). Największy problem miałem z 2 ostatnimi wyzwaniami ale tymi w których się tylko walczy nie te z chowaniem sie, no ale po wielu próbach udało się.
Kocham tą grę :)
Ja przeszedłem na 100%. Tu są moje wyniki:
http://www.forum.batcave.com.pl/index.php?topic=508.msg42980#msg42980
Z dwójką już nie mogę sobie poradzić. Jest chyba z x10 obszerniejsza i na dodatek wyskakuje mi jakiś bład gry, gdy przechodzę tzw. Fabułę PLUS. Do tej pory udało mi się zrobić 83%.
Dzisiaj już sobie poradziłem z fabułą plus, więc spróbuję też w drugiej części wywalczyć setkę. ;)
Tak, skończyłem dziś, tzn. cała fabuła + całe 240 zagadek, bo z misjami dałem sobie spokój. Gra jest warta znalezienia chociaż zagadek E.Nigmy.
Banał! Dzisiaj zgarnąłem platynę na ps3. I jestem z tego dumny. Pozdrawiam wszystkich, którzy przeszli B:AA w 100%! ;)