zrezygnowalem, gdy zostalem zmuszony podac maila z koncowka .com, ktorego nie mam, i nie mam zamiaru zakladac dla jednej gry. szkoda ze coraz wiecej producentow to banda skonczonych amatorow, zeby nie powiedziec kretynow
Lol. I tylko dlatego nazywasz tę grę kaszaną, a twórców- bandą amatorów? Nie no szacun, tak robi tylko prawdziwy hardkor...
Autor tematu to ignorant, to fakt, nie da się jednak ukryć, że APB to porażka po całej linii.
Właściwie jak poświęciłem się trochę bardziej tej produkcji to całkiem niezła zabawa zwłaszcza ze znajomymi :)
Założenie nowego maila nie boli, ale jakoś sobie nie przypominam, żebym kiedykolwiek potrzebował go z końcówką ".com". Może po prostu dawno się rejestrowałem i jeszcze nie było takich obostrzeń.
Co do samej gry to największym minusem jest pay2win. Jeżeli chcesz cokolwiek w tej grze osiągnąć musisz płacić, bo inaczej, gdy tylko wkracza się do jakiejś akcji mija 5 sekund i gryziemy asfalt.
Bzdura, z podstawową bronią można pokonać najbardziej dopasionego gościa. Wiem po sobie. Tylko trzeba myśleć, używać jakiejkolwiek taktyki, a nie wbiegać przed wroga na Rambo i przytrzymywać spust do końca magazynka. Bronie są zbalansowane i nie ma takiej która byłaby za mocna.
Można, jednak zbyt łatwe to to nie jest, wystarczy, że trafi się team 2 ogarniętych typa z wypasionym sprzętem i nawet we 4 będzie ciężko ich pojechać. A propos, czy ta gra ma poważny problem z cheaterami czy tylko ja co najmniej raz na dzień trafiam na jakiegoś aimbota?
Szczęściarzu :) masz może konto premium, jeżeli tak to jakie daje to przywileje, dodatki oprocz dodatkowego hajsu i jak myslisz czy warto?