PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625664}
4,9 229  ocen
4,9 10 1 229
APB: Reloaded
powrót do forum gry APB: Reloaded

kpina i tyle

ocenił(a) grę na 1

zrezygnowalem, gdy zostalem zmuszony podac maila z koncowka .com, ktorego nie mam, i nie mam zamiaru zakladac dla jednej gry. szkoda ze coraz wiecej producentow to banda skonczonych amatorow, zeby nie powiedziec kretynow

DonGruby

lol też masz problem

DonGruby

Lol. I tylko dlatego nazywasz tę grę kaszaną, a twórców- bandą amatorów? Nie no szacun, tak robi tylko prawdziwy hardkor...

ocenił(a) grę na 8
ciamciaramcia09

Autor tematu to ignorant, to fakt, nie da się jednak ukryć, że APB to porażka po całej linii.

ocenił(a) grę na 8
AVVOL

Właściwie jak poświęciłem się trochę bardziej tej produkcji to całkiem niezła zabawa zwłaszcza ze znajomymi :)

ocenił(a) grę na 2
DonGruby

Założenie nowego maila nie boli, ale jakoś sobie nie przypominam, żebym kiedykolwiek potrzebował go z końcówką ".com". Może po prostu dawno się rejestrowałem i jeszcze nie było takich obostrzeń.
Co do samej gry to największym minusem jest pay2win. Jeżeli chcesz cokolwiek w tej grze osiągnąć musisz płacić, bo inaczej, gdy tylko wkracza się do jakiejś akcji mija 5 sekund i gryziemy asfalt.

ocenił(a) grę na 7
laska002

Bzdura, z podstawową bronią można pokonać najbardziej dopasionego gościa. Wiem po sobie. Tylko trzeba myśleć, używać jakiejkolwiek taktyki, a nie wbiegać przed wroga na Rambo i przytrzymywać spust do końca magazynka. Bronie są zbalansowane i nie ma takiej która byłaby za mocna.

ocenił(a) grę na 8
JoKeR7991

Można, jednak zbyt łatwe to to nie jest, wystarczy, że trafi się team 2 ogarniętych typa z wypasionym sprzętem i nawet we 4 będzie ciężko ich pojechać. A propos, czy ta gra ma poważny problem z cheaterami czy tylko ja co najmniej raz na dzień trafiam na jakiegoś aimbota?

ocenił(a) grę na 7
AVVOL

Ja mam równe 60h i nie natrafiłem na żadnego cheatera.

ocenił(a) grę na 8
JoKeR7991

Szczęściarzu :) masz może konto premium, jeżeli tak to jakie daje to przywileje, dodatki oprocz dodatkowego hajsu i jak myslisz czy warto?

ocenił(a) grę na 7
AVVOL

Nie mam i nie zamierzam kupować.

ocenił(a) grę na 10
JoKeR7991

jest jedna - Colby CSG20, shotgun który ma skuteczny zasięg niedużo mniejszy niż karabin. poza tym zgadzam się że bronie są zbalansowane :)