PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697471}

Śródziemie: Cień Mordoru

Middle-Earth: Shadow of Mordor
2014
7,6 7,8 tys. ocen
7,6 10 1 7841
Śródziemie: Cień Mordoru
powrót do forum gry Śródziemie: Cień Mordoru

X360

ocenił(a) grę na 7

Czy warto kupić tą grę na Xboxa 360? Wczoraj gdzieś w internecie przeczytałem, że system nemesis ma być ograniczony w
tej grze na starsze konsole. Apetyt urósł po obejrzeniu zwiastunów i rozgrywki, ale z drugiej strony 200 zł nie leży na każdym
chodniku.

ocenił(a) grę na 5
lipton101

Też coś takiego wyczytałam. Nie wiem czy w takim razie w ogóle po grę sięgać. To że gram na starej generacji to świadomy wybór i gorszą oprawę graficzną jestem w stanie przełknąć, bo nie ona jest dla mnie najważniejsza, ale wycinania innych mechanizmów nie do końca rozumiem. Pozostaje chyba jedynie czekać na recenzje wersji na x360 i opinie grających.

lipton101

Konsole starej generacji to złom od kilku dobrych lat. Musisz zainwestować w coś nowszego jeśli chcesz grać w gry w przynajmniej w niezłej jakości.
Patrząc na parametry XBox One i PS4 śmiem twierdzić, że za 2-3 lata będą takim samym złomem jak teraz sa konsole starej generacji. Wnętrzności tych konsol "nowej" generacji wyglądają gorzej niż mój PC sprzed 4 lat.

Polecam zaopatrzyć się w kompa za conajmniej 2.5k zł, żeby nie wspierać daremnego rynku konsol, które jedyne co robią to spowalniają rozwój gier.
Jeśli jednak zależy Ci na exclusivach to lepiej celuj w PS4 bo XboXOne to jeszcze większa porażka niż 360, a w porównaniu z PlayStation to już żart na całej linii.