PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10037359}

Squid Game: Wyzwanie

Squid Game: The Challenge
2023
4,5 3,4 tys. ocen
4,5 10 1 3352
Squid Game: Wyzwanie
powrót do forum programu Squid Game: Wyzwanie

Całkiem fajnie zrobiony teleturniej... To można porównać do koła fortuny, familiady albo gry w kółko i krzyżyk a nie do oryginalnego serialu, jeśli ktoś tak to ocenia bo spodziewał się czegoś innego to moim zdaniem popełnia srogi błąd.

ocenił(a) program na 1
kapal

Tylko ten teleturniej jest cały ustawiony i grany że scenariuszem. Więc bliżej do serialu niż programu.

ocenił(a) program na 1
kapal

A co robią z ciałami zabitych???? CO?????? bo jakoś mi się wydaje że orginał był lepszejszy o 200000000% BO TAK BYŁ LEPSZY !!!

kapal

Ten program to kompletne nieporozumienie. Osobiście liczyłem, że będzie to coś luźno wzorowane na serialu, np. z innymi zadaniami, jednak to była "kalka". Co prawda obejrzałem tylko jeden odcinek, ale więcej nie mam zamiaru. Wolę już obejrzeć po raz N-ty jakiś inny film/serial. Z takich programów na Netflixie jest kilka o wiele lepszych.

punk1011

Tylko ze po obejrzeniu jednego odcinka stwierdziłeś ze wszystkie zadania to kalka? Nie bronie tego tworu bo uważam że jest poniżej średniej ale w ciekawy sposób rozwiązali te zadania dodatkowo dodając gry poboczne. Natomiast reakcje ludzi były jakby serio ktoś tam umierał.

kapal

A wiesz, że był tam akcent Polski?