PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10032947}
6,7 6,9 tys. ocen
6,7 10 1 6869
LOL: Kto się śmieje ostatni
powrót do forum programu LOL: Kto się śmieje ostatni

(nie)śmieszne

ocenił(a) program na 2

Niby takie tuzy kabaretu zaproszone i w ogóle a takiego zażenowania oglądając to coś od dawna nie czułem... I jeszcze Pazura na siłe udający jakiegoś śmieszka. Żal...

ocenił(a) program na 10
sephiroh

Ale musisz mieć smutne życie ;(

Shaczek_994

Ty musisz mieć bardzo wesołe :)

Mark_Gasiorek

i to jest puenta z inteligentnym niedopowiedzeniem :)

Shaczek_994

Ktos musi nie smiac sie ze sraczki, zeby ktos inny mogl z niej sie smiac. Smacznego.

Shaczek_994

Przypomne tylko, ze w tym programie wygrywa ten kto sie nie rozsmieje, tak wiec ja, kolega i inni, ktorych to nie bawi, byliby wygranymi, a ty przegranym... bo bys pewnie juz lezal na ziemi i rechotal po pierwszym wyciu aktorki i wrzuceniu smierdzacego jajka do szampana i rozkminie nad tym...

ocenił(a) program na 1
sephiroh

Zgadzam się z tobą . Dawno nie widziałam tak słabego programu

Karolina_Batalinska

Przełącz na Wiadomości TVP1

sekrecik

mial byc sarkazm... ale patrzac po ilosci memow z kwiatkami tvp i roznymi niezamierzonymi wpadami albo dziwnymi pomyslami, z ktorych potem ma beke internet na kilka dni, to wychodzi, ze nawet oni sa lepsi w te klocki niz uczestnicy tego programu...

sephiroh

Proponuje wyjąć kij z dupy

Sarin

Twojej, bo ktos nie zachwyca sie az tak tym co ty? Nie, dzieki, brzydze sie... W koncu tak cie to bawi, ze jak korek wyjmiesz, to zaczniesz popuszczac chyba z tego smiechu.

sephiroh

To nie oglądaj

cover2323

Sluszna rada. Wiecej takich rad. Odganiaj, odganiach od ogladania. To Netflix, spadnie ogladalnosc, dalszych sezonow nie bedzie. Swietnie to wymysliles.

sephiroh

Szczegolnie on, ktory popadl w skrajny manieryzm. Kiedys jeszcze wierzylam mu, ze reakcja jest naturalna albo ze cos jest u niego porzadnie zagrane. A teraz nie miedzy tymi rzeczami zadnej roznicy. Aczkolwiek juz naturalniej smieszkuje na swoim kanale...

ocenił(a) program na 10
alisspl

Za to Ty jesteś tak śmieszny, że aż można grób kopać