Pamiętam jak Freddie zakochał się w Carly, ale ona go odrzucała, a Sam nienawidziła
Freddiego, teraz co Freddie już tylko się z nią koleguje, a Sam się w nim zabujała
TO JUŻ NIE TO SAMO ICARLY!!!!
czyli, że jak Freddie bujał się w Carly to było dobrze, a teraz jak Sam go kocha to jest źle?
Przecież muszą coś zmienić, inaczej byłoby nudno. Te całe ,,Ale ja ją kocham'' Freddiego o Carls zaczynało się robić irytujące....
A ja uważam, że jednak pasują. Carly i Freddie razem w iSaved your life byli strasznie nudni. Sam i Freddie mimo, że się kłócą to jednak są bardziej dobrani, uzupełniają się. Schneider we wielu swoich serialach stworzył bohaterów, którzy na początku się nienawidzili, a potem zostali parą - Josh i Mindy (Drake&Josh), Jade i Beck (Victorious), Logan i Quinn (Zoey 101).
Wg mnie to dobrze, że odkochał się w Carly... Przecież to było tylko głupie dziecięce zadłużenie nie miłośc, dobrze, że z tego wyrósł...
kurde przed chwilą przeczytałam coś na wikipedii że ma być taki odcinek : Może kocham Freddiego
"iMight Love Freddie" ! i to raczej nie będzie z Sam tylko Carly -.- . Ja jestem za Seddie bo tak to to by było nudne ... jakaś zmiana nie zaszkodzi . ! Ale jak to by było ; pp Carly to co to za przyjaciółka która wiedziała że Sam z nim była .
; O skoro Seddie już dostało swoją szansę to teraz zostawią Creddie . -.-
miejmy taką nadzieję ... bo tak jak pisałam co to za przyjaciółka byłaby z Carly . ;pp to może być możliwe bo Seddie miało już swoje chwile ..... i teraz mogą dać czas creddie, ale jeżeli tak będzie to wydaje mi sie że 1 odcinek będzie taki sobie, a następne będą nudne bo będą na podstawie odcinków od iOMG .; pp Normalnie modle sie o to żeby to było z Sam i Freddiem . ; D
nie będzie odcinka iMight Love Freddie, na 1000000%,. A na wikipedii nie radzę aż tak polegać, bo przecież każdy może zmienić jej treść w każdej chwili. A gdzieś ktoś napisał, że w tym niby odcinku Carly miałaby się zakochać we Freddiem, co samo w sobie byłoby żałosne, bo przecież ona nie zrobiłaby Sam czegoś takiego.
E tam Freddie i Sam przecież byli już parą, ale się rozstali
W tym sezonie pewnie nie wrócą do siebie ale może w 6