JEŚLI KTOŚ się orientuje, proszę napiszcie. znalazłam tylko za granicą po angielsku, ale czy nie ma polskiego wydania?? albo chcoaż po angieslku ale z POlski?? Błagam o pomoc
szukam tego serialu,pilnie musze go miec po polsku.prosze jesli ktos sie orientuje prosze o pomoc.moze juz ktos znalazł?moze Ty?czekam na informacje wielkie dzieki
siema,
moge wrzucić 60 odcinków na rapida jeśli chodzi o ten tytuł
Zorro: La espada y la rosa (2007) PL,
po polsku oczywiście
pisz j.cz.prc@gmail.com
Pomyliły Ci się serialiki dziecino.
Tu piszemy o produkcji Disney'a z lat 1957-1959 z Guy'em Williamsem w roli Diego de La Vega.
Ale o które odcinki Ci chodzi czarny?
Disneya? Z Guyem Williamsem?
Na VHS mam bez 6-ciu pierwszych.
Właśnie sobie robię na DVD.
Mam wszystkie odcinki emitowane w Polsce. Całość 78 odcinków na 10 DVD z lektorem.
Są jeszcze tylko 4 odcinki, których TVP nie pokazała.
Przepraszam, że pytam tak bezpośrednio, ale czy istniałaby możliwość przegrania tych płyt i podzieleniem się z bliźnim? Byłby to idealny prezent dla miłej memu sercu dziewczyny ;)
Prosiłbym bardzo o odpowiedź tutaj lub na maila: ceceron@gmail.com
1) errata do powyższej odpowiedzi:
podzielenia się*
2) oczywiście zapłaciłbym uczciwą cenę za tak nieocenioną pomoc :)
cześć,
chętnie kupię Twoją kolekcję serialu Zorro Disneya,
jeśli jesteś zainteresowany, mój email info@sitnow.com
pozdrawiam
czesc...
ja tez mam prawie calosc ale brakuje mi kilku odcinkow z pierwszego sezonu...odp na e-maila jasiek_bobek@.onet.eu
ja niestety ma już tylko materiał w wersji 10 DVD.
mail podany przez ciebie jest nieprawidłowy.
Witam, mogę zaoferować dwa kompletne sezony (78 odcinków) zgranych na 4 płytach dvd, w bardzo dobrej jakości (jeden odcinek zajmuje przeciętnie 185MB), z lektorem TVP2. Zainteresowanych proszę o kontakt - udzielę więcej informacji: jamguru@interia.pl Pozdrawiam
a nie dało by się gdzieś tego wrzucić, szczególnie pierwszy sezon, bo z drugim nie ma problemu, jest na przeklej 1 part = 1 odcinek, a 1 sezon znalazłem tylko linki na rapida i masakra straszna, bo jak chcesz ściągnąć cokolwiek to tylko w godzinach 2 (w nocy oczywiście ;]) - 8 rano. Jakbyś mógł na przeklej albo megaupload też jest w porządku ;)
Nie mam takiej szansy.
To jest 5 DVD do rozebrania, konwertowania i wrzucania na serwer.
Spróbuj sam coś wrzucić (z DVD do avi) to zobaczysz ile to czasu zajmuje.
mozna sciagnąc z chomika (tak wlasnie znalazlem) wszystkie 78 odcinkow, tyle ze trzeba miec tam konto no i wykupiony transfer (np smsami), pytania o szczegoly prosze pisac na PW, albo maila parys88@vp.pl
Ja mam już wszystkie odcinki z przeklej (cały drugi sezon) i rapida :D Tylko jeszcze poluje na dobre wersje 3 sezonu ;]