PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110859}

Zorro

1957 - 1959
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 12497
8,0 6 krytyków
Zorro
powrót do forum serialu Zorro

JEŚLI KTOŚ się orientuje, proszę napiszcie. znalazłam tylko za granicą po angielsku, ale czy nie ma polskiego wydania?? albo chcoaż po angieslku ale z POlski?? Błagam o pomoc

Mrs_Obi_Wan_Kenobi

szukam tego serialu,pilnie musze go miec po polsku.prosze jesli ktos sie orientuje prosze o pomoc.moze juz ktos znalazł?moze Ty?czekam na informacje wielkie dzieki

monikaa81

Ja tez szukam tego serialu od dawna prosze o pomoc dzie moge kupic?pilne.dziekuje pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Mrs_Obi_Wan_Kenobi

siema,
moge wrzucić 60 odcinków na rapida jeśli chodzi o ten tytuł
Zorro: La espada y la rosa (2007) PL,
po polsku oczywiście
pisz j.cz.prc@gmail.com

ocenił(a) serial na 10

Pomyliły Ci się serialiki dziecino.
Tu piszemy o produkcji Disney'a z lat 1957-1959 z Guy'em Williamsem w roli Diego de La Vega.

A ja bardzo bym prosil o te odcinki na rapidzie

ocenił(a) serial na 10
czarny88

Ale o które odcinki Ci chodzi czarny?
Disneya? Z Guyem Williamsem?
Na VHS mam bez 6-ciu pierwszych.

ocenił(a) serial na 10
Mrs_Obi_Wan_Kenobi

Właśnie sobie robię na DVD.
Mam wszystkie odcinki emitowane w Polsce. Całość 78 odcinków na 10 DVD z lektorem.
Są jeszcze tylko 4 odcinki, których TVP nie pokazała.

casic

Przepraszam, że pytam tak bezpośrednio, ale czy istniałaby możliwość przegrania tych płyt i podzieleniem się z bliźnim? Byłby to idealny prezent dla miłej memu sercu dziewczyny ;)

Prosiłbym bardzo o odpowiedź tutaj lub na maila: ceceron@gmail.com

ceceron

1) errata do powyższej odpowiedzi:
podzielenia się*

2) oczywiście zapłaciłbym uczciwą cenę za tak nieocenioną pomoc :)

casic

cześć,
chętnie kupię Twoją kolekcję serialu Zorro Disneya,
jeśli jesteś zainteresowany, mój email info@sitnow.com
pozdrawiam

casic

czesc...
ja tez mam prawie calosc ale brakuje mi kilku odcinkow z pierwszego sezonu...odp na e-maila jasiek_bobek@.onet.eu

ocenił(a) serial na 10
jasiek23_fw

ja niestety ma już tylko materiał w wersji 10 DVD.
mail podany przez ciebie jest nieprawidłowy.

casic

W mailu kolegi jest jedna nadmiarowa kropka po @

Nie dałoby się kupić od Ciebie kopii tych płyt?

ocenił(a) serial na 10
ceceron

ceceron odpowiedziałem na mail.
Ale chyba nie zagladasz do poczty.

użytkownik usunięty
casic

Witam, mogę zaoferować dwa kompletne sezony (78 odcinków) zgranych na 4 płytach dvd, w bardzo dobrej jakości (jeden odcinek zajmuje przeciętnie 185MB), z lektorem TVP2. Zainteresowanych proszę o kontakt - udzielę więcej informacji: jamguru@interia.pl Pozdrawiam

a nie dało by się gdzieś tego wrzucić, szczególnie pierwszy sezon, bo z drugim nie ma problemu, jest na przeklej 1 part = 1 odcinek, a 1 sezon znalazłem tylko linki na rapida i masakra straszna, bo jak chcesz ściągnąć cokolwiek to tylko w godzinach 2 (w nocy oczywiście ;]) - 8 rano. Jakbyś mógł na przeklej albo megaupload też jest w porządku ;)

ocenił(a) serial na 10
Tom_Spark

Nie mam takiej szansy.
To jest 5 DVD do rozebrania, konwertowania i wrzucania na serwer.
Spróbuj sam coś wrzucić (z DVD do avi) to zobaczysz ile to czasu zajmuje.

casic

Aha aha aha, ok, po prostu myślałem że masz już w avikach ;] trzeba będzie sie męczyć z rapidem ;D

ocenił(a) serial na 10
Tom_Spark

mozna sciagnąc z chomika (tak wlasnie znalazlem) wszystkie 78 odcinkow, tyle ze trzeba miec tam konto no i wykupiony transfer (np smsami), pytania o szczegoly prosze pisac na PW, albo maila parys88@vp.pl

parys88

Ja mam już wszystkie odcinki z przeklej (cały drugi sezon) i rapida :D Tylko jeszcze poluje na dobre wersje 3 sezonu ;]

ocenił(a) serial na 10
Mrs_Obi_Wan_Kenobi

http://chomikuj.pl/rafal070/Filmy/!!!!Seriale!!!!/Zorro%281957%29