Duchy są faktem, kryptydy, paranormalia i niech nawet nikt nie kwestionuje naukowo potwierdzonych niedawno faktów.
Wiesz może gdzie można w sieci zobaczyć odcinki "Zjawisk Nadprzyrodzonych"? Jak lecą na WP to przeważnie jestem w pracy a bardzo lubię ten program.
Niestety nie wiem bo nie sprawdzałem. Ale ja zawsze szukam na cda, youtube, freedidc lub wpisuje w google ewentualnie na facebooku i zakładka "filmy". Sprawdź ja ewentualnie później też poszukam i Ci dam znać. Pozdrawiam
:D w sensie, że Nature potwierdziło istnienie utopców, a Science opisuje driady? :D
Wiele osób mi pisze, że nauka potwierdza jakieś zjawiska paranormalne. Jest w takiej wypowiedzi tylko jedna nieścisłość: nauka nie potwierdza istnienia zjawisk paranormalnych. Przeciwnie: kolejne badane sprawy okazują się być całkiem naturalne. :)
NIE MA rzeczy naturalnych:) Słowo natura i naturalny to konstrukt ludzki. Wszystko jest nadnaturalne. Kryptydy są faktem. Zaorany. :)
Ja się zgadzam, że poza naturalnymi rzeczami nic nie istnieje. Duchy na przykład. Tylko debile wierzą w takie brednie. Zaorany.
Po co mam cię zabijać? Nie interesujesz mnie. Po prostu zajmij się czymś pożytecznym, oglądaj kreskówkę albo rysuj żabę.
Nie ma zjawisk naturalnych. I nie dyskutuj ze mną. Geniusz Nikola Tesla wierzył w dokładnie to samo co ja.