PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=843727}

Zjawiska nadprzyrodzone

Paranormal Caught on Camera
2019 -
5,9 19  ocen
5,9 10 1 19
Zjawiska nadprzyrodzone
powrót do forum serialu Zjawiska nadprzyrodzone

Duchy

ocenił(a) serial na 9

Duchy są faktem, kryptydy, paranormalia i niech nawet nikt nie kwestionuje naukowo potwierdzonych niedawno faktów.

ocenił(a) serial na 8
AlexRener

Nawet KGB potwierdzało że duchy istnieją

ocenił(a) serial na 9
AlexRener

Wiesz może gdzie można w sieci zobaczyć odcinki "Zjawisk Nadprzyrodzonych"? Jak lecą na WP to przeważnie jestem w pracy a bardzo lubię ten program.

ocenił(a) serial na 9
Skeletor

Niestety nie wiem bo nie sprawdzałem. Ale ja zawsze szukam na cda, youtube, freedidc lub wpisuje w google ewentualnie na facebooku i zakładka "filmy". Sprawdź ja ewentualnie później też poszukam i Ci dam znać. Pozdrawiam

AlexRener

:D w sensie, że Nature potwierdziło istnienie utopców, a Science opisuje driady? :D

Wiele osób mi pisze, że nauka potwierdza jakieś zjawiska paranormalne. Jest w takiej wypowiedzi tylko jedna nieścisłość: nauka nie potwierdza istnienia zjawisk paranormalnych. Przeciwnie: kolejne badane sprawy okazują się być całkiem naturalne. :)

ocenił(a) serial na 9
hyrkan

NIE MA rzeczy naturalnych:) Słowo natura i naturalny to konstrukt ludzki. Wszystko jest nadnaturalne. Kryptydy są faktem. Zaorany. :)

AlexRener

Ja się zgadzam, że poza naturalnymi rzeczami nic nie istnieje. Duchy na przykład. Tylko debile wierzą w takie brednie. Zaorany.

ocenił(a) serial na 9
hyrkan

Nie ma rzeczy naturalnych. Tylko debile wierzą, że duchy nie istnieją.

AlexRener

Oczywiście. Nauka elfów udowodniła, że masz rację. A piszesz z komputera czy z ducha? :)

ocenił(a) serial na 9
hyrkan

No i dobrze, niech są to bajki, wisi mi to. Zabij mnie.

AlexRener

Po co mam cię zabijać? Nie interesujesz mnie. Po prostu zajmij się czymś pożytecznym, oglądaj kreskówkę albo rysuj żabę.

ocenił(a) serial na 9
hyrkan

Wyprowadzam psa sąsiadki. Właśnie będę z nim szedł.

AlexRener

I świetnie!
A potem się poucz, ale nie z g-stron, tylko z jakiegoś podręcznika szkolnego.

ocenił(a) serial na 9
hyrkan

Nie ma zjawisk naturalnych. I nie dyskutuj ze mną. Geniusz Nikola Tesla wierzył w dokładnie to samo co ja.

AlexRener

Pewnie, dlatego jest znany nie z wynalazków opartych na nauce, ale wywoływania duchów elfów i wróżek utopców.