wybaczcie ale powiem krótko. DNO Serial dla pokemonów z gimnazjum. Ludzie z porządnych składów szmacą się udzielając swój głos (molesta skandal na tym się wychowałem) i niech te Xeroboje mówią co chcą Prawda jest taka że za 5zł dadzą dupy. I huj mnie obchodzą wasze komentarze
Jaki związek ma podłożenie głosu z dawaniem dupy?? Moim zdaniem to wielki plus, że dubbing jest stworzony przez raperów, molesta skandal to klasyka.
No właśnie.Nie rozumiesz prostego pojęci. Sprzedawanie się nie ma nic wspólnego z podkładaniem głosu w bajkach o hip-hopie i gangsta :)
Włatcy móch są dla pokemonów, synek. Ta bajka ma w sobie ironię, zaskoczenie, humor - i parodiuje rzeczywiste schematy, w/g których postępuje przeciętny ziomuś z blokowiska. Wiem co mówię, jestem otoczona taki tępakami. Dubbing w wykonaniu raperów jest bezbłędny - gdyby to robiły zwykłe buraki, bajka straciłaby 75% swojej fajności. Nie rozumiem, co tu rocznik 83 ma do rzeczy. Sposób wypowiedzi sugeruje rocznik co najwyżej 98.
I nie, nie wybaczamy :P Nie proś o wybaczenie, jeśli wcale go nie chcesz i używasz tego słowa tylko jako wstępu do serii obelg.