Ciekawe jak wygląda syn Victorii, którego trzymała w sekrecie... Oby zrobili z niego regularną postać w
serialu... :)
Powiedzcie (napiszcie) mi o co chodzi z tym, ze daniel ukrywa kontakt z emily??
Ukrywał, bo myślał że zastraszała go Inicjatywa (?), ale to była jego ******************** SPOILER ***************** matka, więc już tego nie ukrywa i jest z Emily :)
mnie nie. denerwuja mnie te rozwijające się wątki poboczne. za duzo tego a za malo prawdziwej zemsty. poza tym Jack (z calym szacunkiem do tej postaci) chce walczyc z Graysonami? Boze uchowaj...
Emily/Amanda miała tak wiele okazji ich zniszczyć, a jednak scenarzyści podtrzymują serial... Szczerze mam nadzieję, że ujawni się, że jest córką Davida Clarka i będzie konfrontacja - prawdziwa Amanda vs. Victoria ;) Ciekawe jaki twist nam zapewnią, na koniec sezonu jak myślisz? ;>
nie mam pojecia, moze ktos zdemaskuje Emily a moze Inicjatywa wywola nowy kryzys. Wydaje mi sie jednak, ze bedzie jakas akcja z synem Victorii; że ostatni odcinek bedzie poswiecony glownie temu wątkowi.
po 18 odc. wiemy juz ze Padma nie jest Sokolem... SPOILER **************************************************szkoda, ze zginela.
Aha, dopiero od niedawna tu się wypowiadam więc nie dane mi było zobaczyć :) Może Victoria jest Sokołem haha :D
Myślę, że to może być Aiden, bo nikt lepszy mi nie przychodzi do głowy, ale zobaczymy może ktoś z inicjatywy?
Aiden by chyba wiekowo pasowal. ale to juz by bylo glupsze niz Moda na sukces, wiec mysle, ze nie ma takiej opcji.
syn Victorii urodził się w 1973r więc ma 40 lat, Aiden chyba tyle nie ma, a jak ma to się dobrze trzyma :D
A czemu w ogóle typujecie kogoś kogo znamy? Imo to będzie totalnie nowa postać.
******************** SPOILER *****************
myślę podobnie, jak na razie po grze aktorów odczytać można tylko tyle że "syn Victorii" był podstawionym aktorem przez Emili i jej team(jak przechodził koło Emili spojrzenie mówiło samo za siebie, ale również pod koniec odcinka pojechała za Victorią, gdyby znała go po co miałaby za nią tam jechać).
Myśle że synem Wiktorii bedzie- sokół ( Halcon) i może nim być niestety NOLAN ROSS. W zapowiedziach dotyczacych drugiego sezonu serialu odtwórca rolii Nolana Gabriel Ross mówi o tym ze przeszłośc Nolana zostanie ujawniona- dowiemy sie trochę o jego życiu i rodzinie i pracy...:" - 12. Nolan's past will be revealed.
"I think we will find out quite a bit more about Nolan's past and his life, his family and his work and whether that makes it any more clear what his intentions are and what he's going to do with the information that he's gathered," Mann said." Tylko zastanawiam sie ile lat ma w serialu Nolan,czy mógłby urodzić się w 1973 .
Teoria z Nolanem bez sensu. Mówił przy Emili, że Falcon jest odpowiedzialny za uwięzienie jej ojca, że się natknął już raz na niego. Na pewno nie wprowadzałby jej w błąd, ze wszystkich on najbardziej jest wobec niej szczery i chce jej pomóc. Chyba, że jest jej synem, nie o tym nie wie, ale na pewno nie jest Sokołem.
no to by byla bzdura totalna... jesli Nolan okaze sie byc synem Victorii to ja przestaje to ogladac.
Nie popadajmy w paranoję, to raczej niemożliwe,żeby zrobili Nolana synem Victorii. Moim zdaniem to będzie jakaś nowa postać, bo z regularnie występujących raczej nie ma kogo wybrać , no chyba że Aiden albo Kenny/ Nate ?
A tak już jeśli dajemy się ponieśc fantazji, może to Mason ? :D Troche staro wyglada, ale pasowałby na jej syna, niezła menda z niego !
Dlatego proponuje zebyscie sie przeniesli i je ożywili mimo wszystko sama nie bede ze sobą dyskutowac
Zgadzam się z autorem ,,wątku'' rzeczywiście zaczyna się robić coraz ciekawiej;) Jak myślicie czy padma żyje? Niby Aiden widział ją że jest martwa a może jednak żyje? Szkoda mi trochę Nolana;(
Mam nadzieje, że nie żyje, była mało wyrazista jak na postać regularną... Nolan jakoś się podniesie, ale w sumie nie wiem czy on ją kochał tak bardzo, bo przecież do Tylera coś też miał ;)
Ja bym raczej się trzymała wersji, że nie żyje. Ale sam fakt, że ją tyle czasu trzymali przy życiu i dopiero tego felernego dnia kiedy Aiden dotarł do kryjówki, gdzie ją przetrzymywano. Ciekawe też co będzie z tym programem, czy go jakoś wykorzystają czy to był fake.
Ja też myślę, że Padma nie żyje, ale fakt szkoda mi strasznie Nolana mimo, że nie darzyłam jej sympatią :P pewnie będziemy mieli kolejną osobę za wszelką cenę chcącą zemsty :) również myślę, że synem Victorii jest ktoś całkiem nowy w serialu.
jak myślicie kiedyi czy uśmiercą Aidena? :D
fakt nie lubię go z Emily :P więc pewnie to będzie on w końcu Jack jest już wolny więc pomału muszą ruszyć w tą stronę :)
ciekawe, ciekawe ;D w sumie byłoby miło gdyby na końcu byli razem ;D w końcu pierwsze odcinki tak sugerowały ;P a wiecie ile jest sezonów? :)