PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21069
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Ciekawe jak wygląda syn Victorii, którego trzymała w sekrecie... Oby zrobili z niego regularną postać w
serialu... :)

EastJudas

pewnie okaze sie, ze to on jest Sokolem...

EvitaPM

probably.

ocenił(a) serial na 8
EastJudas

Powiedzcie (napiszcie) mi o co chodzi z tym, ze daniel ukrywa kontakt z emily??

ufolek007

Ukrywał, bo myślał że zastraszała go Inicjatywa (?), ale to była jego ******************** SPOILER ***************** matka, więc już tego nie ukrywa i jest z Emily :)

EastJudas

Mi osobiście najbardziej podoba się nowo powstały duet Ashley-Jack :)

F_A_N_T_A_Z_J_A

mnie nie. denerwuja mnie te rozwijające się wątki poboczne. za duzo tego a za malo prawdziwej zemsty. poza tym Jack (z calym szacunkiem do tej postaci) chce walczyc z Graysonami? Boze uchowaj...

EvitaPM

Emily/Amanda miała tak wiele okazji ich zniszczyć, a jednak scenarzyści podtrzymują serial... Szczerze mam nadzieję, że ujawni się, że jest córką Davida Clarka i będzie konfrontacja - prawdziwa Amanda vs. Victoria ;) Ciekawe jaki twist nam zapewnią, na koniec sezonu jak myślisz? ;>

EastJudas

nie mam pojecia, moze ktos zdemaskuje Emily a moze Inicjatywa wywola nowy kryzys. Wydaje mi sie jednak, ze bedzie jakas akcja z synem Victorii; że ostatni odcinek bedzie poswiecony glownie temu wątkowi.

EastJudas

po 18 odc. wiemy juz ze Padma nie jest Sokolem... SPOILER **************************************************szkoda, ze zginela.

EvitaPM

A kiedykolwiek były przypuszczenia, że mogła nim być? Lol :D

EastJudas

w innym miejscu typowalismy Sokola. to byla jedna z propozycji (moja)

EvitaPM

Aha, dopiero od niedawna tu się wypowiadam więc nie dane mi było zobaczyć :) Może Victoria jest Sokołem haha :D

ocenił(a) serial na 10
EastJudas

Zapraszam do dyskusji na revengezemsta.fora.pl

ocenił(a) serial na 9
EastJudas

A ja mam wrażenie, że synem Victorii może być ktoś, kogo znamy

niesia11_fw

Też tak myślę, ale kto? Nolan - nie... Jack też nie... Aiden? :^) tylko ten brytyjski akcent ;c

ocenił(a) serial na 9
EastJudas

Myślę, że to może być Aiden, bo nikt lepszy mi nie przychodzi do głowy, ale zobaczymy może ktoś z inicjatywy?

niesia11_fw

Aiden by chyba wiekowo pasowal. ale to juz by bylo glupsze niz Moda na sukces, wiec mysle, ze nie ma takiej opcji.

EvitaPM

gdyby usunąć wątki kryminalne, to wychodzi Moda na sukces... :)

EastJudas

to fakt. 1wszy sezon po tym wzgledem byl lepszy, wiecej akcji i zemsty a mnie telenoweli.

ocenił(a) serial na 9
EvitaPM

syn Victorii urodził się w 1973r więc ma 40 lat, Aiden chyba tyle nie ma, a jak ma to się dobrze trzyma :D

ocenił(a) serial na 9
EastJudas

A czemu w ogóle typujecie kogoś kogo znamy? Imo to będzie totalnie nowa postać.

Daroo_3

Darek, tak samo myślę :P Muszą zapełnić miejsce po Amandzie :P

Daroo_3

******************** SPOILER *****************

myślę podobnie, jak na razie po grze aktorów odczytać można tylko tyle że "syn Victorii" był podstawionym aktorem przez Emili i jej team(jak przechodził koło Emili spojrzenie mówiło samo za siebie, ale również pod koniec odcinka pojechała za Victorią, gdyby znała go po co miałaby za nią tam jechać).

kikarto

to wiadome...

kikarto

takk, Ems zdecydowanie kogos wynajela.

ocenił(a) serial na 9
EastJudas

Myśle że synem Wiktorii bedzie- sokół ( Halcon) i może nim być niestety NOLAN ROSS. W zapowiedziach dotyczacych drugiego sezonu serialu odtwórca rolii Nolana Gabriel Ross mówi o tym ze przeszłośc Nolana zostanie ujawniona- dowiemy sie trochę o jego życiu i rodzinie i pracy...:" - 12. Nolan's past will be revealed.
"I think we will find out quite a bit more about Nolan's past and his life, his family and his work and whether that makes it any more clear what his intentions are and what he's going to do with the information that he's gathered," Mann said." Tylko zastanawiam sie ile lat ma w serialu Nolan,czy mógłby urodzić się w 1973 .

ocenił(a) serial na 9
e1edith

falcon oczywiscie

ocenił(a) serial na 10
e1edith

Teoria z Nolanem bez sensu. Mówił przy Emili, że Falcon jest odpowiedzialny za uwięzienie jej ojca, że się natknął już raz na niego. Na pewno nie wprowadzałby jej w błąd, ze wszystkich on najbardziej jest wobec niej szczery i chce jej pomóc. Chyba, że jest jej synem, nie o tym nie wie, ale na pewno nie jest Sokołem.

ekamina

no to by byla bzdura totalna... jesli Nolan okaze sie byc synem Victorii to ja przestaje to ogladac.

EvitaPM

Nie popadajmy w paranoję, to raczej niemożliwe,żeby zrobili Nolana synem Victorii. Moim zdaniem to będzie jakaś nowa postać, bo z regularnie występujących raczej nie ma kogo wybrać , no chyba że Aiden albo Kenny/ Nate ?

A tak już jeśli dajemy się ponieśc fantazji, może to Mason ? :D Troche staro wyglada, ale pasowałby na jej syna, niezła menda z niego !

omajgad

Przecież Mason jest starszy od Victori.. LOOOOOOOOL :D widzę sobota sprzyja xD

ocenił(a) serial na 10
EastJudas

Zapraszam do rozważań na revengezemsta.fora.pl

kokoniasta

Więcej ruchu jest na tym forum, niż na twoim, bez urazy... :x

ocenił(a) serial na 10
EastJudas

Dlatego proponuje zebyscie sie przeniesli i je ożywili mimo wszystko sama nie bede ze sobą dyskutowac

kokoniasta

Tutaj lepiej:D

ocenił(a) serial na 10
EastJudas

A może dajcie szanse mojemu forum

kokoniasta

No kto będzie chciał to pójdzie tam, ale nie spamuj z tymi reklamami:P

ocenił(a) serial na 10
EastJudas

Jakoś musze zdobyć nowych użytkowników :D

kokoniasta

Ale to trochę wkurzające już się robi haha:D

ocenił(a) serial na 10
EastJudas

Zgadzam się z autorem ,,wątku'' rzeczywiście zaczyna się robić coraz ciekawiej;) Jak myślicie czy padma żyje? Niby Aiden widział ją że jest martwa a może jednak żyje? Szkoda mi trochę Nolana;(

ania7733

Mam nadzieje, że nie żyje, była mało wyrazista jak na postać regularną... Nolan jakoś się podniesie, ale w sumie nie wiem czy on ją kochał tak bardzo, bo przecież do Tylera coś też miał ;)

ocenił(a) serial na 9
ania7733

Ja bym raczej się trzymała wersji, że nie żyje. Ale sam fakt, że ją tyle czasu trzymali przy życiu i dopiero tego felernego dnia kiedy Aiden dotarł do kryjówki, gdzie ją przetrzymywano. Ciekawe też co będzie z tym programem, czy go jakoś wykorzystają czy to był fake.

ania7733

Ja też myślę, że Padma nie żyje, ale fakt szkoda mi strasznie Nolana mimo, że nie darzyłam jej sympatią :P pewnie będziemy mieli kolejną osobę za wszelką cenę chcącą zemsty :) również myślę, że synem Victorii jest ktoś całkiem nowy w serialu.
jak myślicie kiedyi czy uśmiercą Aidena? :D

ocenił(a) serial na 6
n4t4l14

ponoć pod koniec sezonu kluczowa postać ma zginąć, może to będzie Aiden ..

Alicja_kosmitka

oby to był on ;P

ocenił(a) serial na 8
Dodo140

popieram nie znoszę go :D

Alicja_kosmitka

fakt nie lubię go z Emily :P więc pewnie to będzie on w końcu Jack jest już wolny więc pomału muszą ruszyć w tą stronę :)

ocenił(a) serial na 6
n4t4l14

ciekawe, ciekawe ;D w sumie byłoby miło gdyby na końcu byli razem ;D w końcu pierwsze odcinki tak sugerowały ;P a wiecie ile jest sezonów? :)

ocenił(a) serial na 9
EastJudas

Wegług mnie synem Victorii będzie ktoś nowy, ktoś kogo Emily pozna, albo już zna.
A jeśli chodzi o Nolana i jego przeszłość to przecież w ostatnich odcinkach była ta sprawa z magazynem jego ojca, więc być może w ten sposób jakoś ujawni się jego przeszłość :)