Chodzi mi o klimat, o serial w którym jest również tak wiele intryg i ciekawych zdarzeń. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.
To może Pretty little liars? Nie jest tak zupełnie podobny ale naprawdę wciąga, są tajemnice, intrygi i ciekawe zdarzenia.
Oglądam od samego początku PLL i myślę, że klimat jest podobny. :)
Pewnie jest więcej seriali tego typu i może ktoś z Was potrafi coś jeszcze polecić.
Polecam Internat (El Internado Laguna Negra) - bardzo ciekawy, i mimo że jest po hiszpańsku to wciągnął mnie od 1-go odcinka choć jestem bardzo wybredna:) I co ważne - serial jest zakończony i praktycznie wszystkie wątki zostają na koniec wyjaśnione:)
I ostatnio zaczęłam też oglądać Twisted, nawet fajny.
I oczywiście Plotkara, ale to pewnie widziałaś:)
A może Ty coś polecisz?
Może Kyle XY? Oglądałam go kilka lat temu i był moim ulubionym serialem do momentu kiedy nie zaczęłam oglądać Revenge. :)
Może nie w 100% podobne seriale ale warte obejrzenia ja Ci polecam :
- el barco
- lost
- Heroes
- Gates
Dziękuję ze wszystkie odpowiedzi. Bardzo zastanawiam się nad tym Twisted i Internat. :)
Ja znalazłam dwa seriale, które przypominają mi Revenge, ale niestety oba zostały przerwane. :/ A mianowicie chodzi o Lying Game i Ringer.
Ringer to badziew jakiego świat nie widział. Intrygi są szyte nićmi grubości lin holowniczych używanych na statkach, a bohaterowie są tak drętwi i głupi, że głowa boli. Ze swojej strony polecam serial Wyspa Harpera to właśnie on nakierował mnie na Revenge. Z kolei Kyle XY został anulowany po 3 sezonie, a więc jest to serial niedokończony i niezamknięty.
''Zemsty'' nie oglądałem ale jeżeli chcesz aby były intrygi to polecam - Rodzina Warrenów (2016) - http://www.filmweb.pl/serial/Rodzina+Warren%C3%B3w-2016-742393
Bardzo podobny jest Arrow, serdecznie polecam. Klimacik trochę inny (powiedział bym, że bardziej mroczny), ale główny bohater też prowadzi swoją własną vendettę przeciwko "złym ludziom".
ja polecam suits może trochę inny klimat ale też bardzo wciągający, pełen intryg :)
No ja Was proszę.... To jest jawna profanacja!
Stawiacie obok Revenge seriale dla młodzieży?! Litości!!!!!!
Jeśli nie przeszkadzają wam azjatyckie seriale to polecam Penthouse, Graceful family albo One the woman.