PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39098
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

po 1 odcinku

ocenił(a) serial na 10

Już po aż mi się w oku łezka zakręciła jak wspomnienie wrócił. Bardzo dobra jakość i lektor tak
samo. Szkoda że nie leci w nocy bo wtedy inaczej się ogląda ale 13.30 jest okey. Cholito <3

PawelKora

Moze nie w nocy ale o 18 by było ok. :)

Tymbarkowa_2

Od Zbuntowanego Anioła zaczęła się moja przygoda z telkami. Miło było powspominać dawne czasy oglądając dzisiejszy odcinek.... coś czuje, że znowu się wciągnę.

ocenił(a) serial na 8
PawelKora

Też jestem po oglądaniu. Miło jest przypomnieć sobie serial z dzieciństwa. dla mnie najlepsza pora to by było o 17

ocenił(a) serial na 10
datina69

ja też jestem po oglądaniu kocham ten serial nad życie miło jest wrócić do dzieciństwa. Najbardziej mnie rozśmieszyło jak Ivo mówi do Mili ,, Carlitos " albo jak Luiza policzkuje Federica a Federico na to że jak ona zrobi to jeszcze raz to jej rękę odrąbie. 10/10 za telenowelę.

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

O co chodzi z tymi ksywami, bo nie mogę sobie skojarzyć :/ Co one oznaczają i dlaczego Milagros się tak wkurzyła i oblała go napojem? :)

ocenił(a) serial na 10
datina69

Ja też bym wolał tak od 16 do 20 żeby puszczali go no ale ważne że wyemitowali go w końcu po tych 13 latach.

PawelKora

na tv puls2 będzie emitowany od przyszłego poniedziałku o 7:00, więc wybór jest :D

ocenił(a) serial na 10
izab3lka

Ja do szkoły nie chodzę ani do pracy wstaję o 10/11 rano mi 13.30 pasuje :)

ocenił(a) serial na 8
PawelKora

Nagrywa ktoś może to odcinki i podzieliłby się nimi?

ocenił(a) serial na 10
Wojas021

W tym tygodniu Odcinki powinny byc na Chomi....quj

ocenił(a) serial na 8
PawelKora

Nagrywałeś, czy chodziło ci o jakiegokolwiek innego szczura, bo jak twojego to podaj nazwę, bym mógł znaleźć.

ocenił(a) serial na 10
Wojas021

ja nagrywam i na you tubie są

ocenił(a) serial na 8
PawelKora

I u mnie łza w oku się zakręciła. Planuje oglądać kiedy tylko będę mogła! Genialne postaci, świetni aktorzy i watki! Serial dzieciństwa :)

ocenił(a) serial na 10
Lineczka_filmweb

Ja tak samo :)

Lineczka_filmweb

ja już nie mogę doczekać się jutrzejszego odcinka :)

ocenił(a) serial na 10
Elwirka10

ja też nie mogę się doczekać KOCHAM TEN SERIAL!!!!

kinomanka_13

To chyba jedyny serial, który tak potrafi rozśmieszyć a przy rym fabuła wcale nie jest naciągana.

Elwirka10

kiedyś bardzo mi sie to podobał i jak wczoraj znowu zobaczyłam ten serial to jakby dzieciństwo wróciło ;) bardzo tez lubiałam FIORELLE mam nadzieję , że też puszczą :)

ocenił(a) serial na 10
princes125

no też lubiłam fiorelle dzięki że przypomniałaś o tej telenoweli. Zbuntowany anioł i fiorella to kawał mojego dzieciństwa.