PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39094
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

hej nie wiecie gdzie moge obejrzec lub kupic wszystkie 3 sezony "zbuntowany aniol" ?????

izabelaz

YT ?

Magder

chodzi ci o you toube???????jesli tak to tam jest tylko 1 sezon !!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
izabelaz

To może tv4 ??????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JustFurious

dzieki za odp,ale nie mam telewizji mieszkam we francji i mam tylko komputre ,,a jesli chodzi o tv4 to mysle ze puszczaja tam tylko 1 sezon a mi zalezy na 2 i 3 sezonie

ocenił(a) serial na 6
izabelaz

Wszystkie odcinki puszczają. I nie za bardzo wiem, o co Ci chodzi z tym 2 i 3 sezonem. Serial nie był puszczany w oddzielnych sezonach. Tylko leciał od początku do końca bez żadnych przerw.

JustFurious

weszlam na seriale online i zob tam sezon 1,2 i 3 (niestety nie wyswietla filmow),,na YT zob odconki do slubu milagros i iva i to jest sezon 1 ,,sa jeszcze odcinki po slubie i to jest sezon 2 i 3 ,,,mozliwe ze na tv 4 puszczaja wszystkie te sezony niestety nie mam do tego dostepu mam tylko internet

izabelaz

Czy ktos posiada wszystkie odcinki zbuntowanego aniola ? Chcialbym go kupic poniewaz chce zrobic prezent dziewczynie :). Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
izabelaz

Nie ma sezonów, a odcinki są tylko do ślubu Iva i Mili. W sumie 270, wszystkie są na yt. Na niektórych stronach z serialami online jest podział na sezony, ale jest bo jest, zależnie od stron ten podział jest różny,