PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39095
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

Kim oni byli?

ocenił(a) serial na 10

Bo nie bardzo mogę sobie jakoś skojarzyc i przypomniec ;)

-Don Pepe
-Juan Cruz
-Fabrizio
-Sergio Costa
-Marina Rizzo de Rapallo
-Carolina 'Caro' Domínguez
-Fernando
-Pilar
-Don Julio
-Gustavo Marías

ocenił(a) serial na 10
rubbim

- Fabrizio to był chyba ten mały
- Sergio Costa to był ten prawnik co się podkochiwał w Mili, był jej przyjacielem
- Pilar to była koleżanka Viki ta wariatka co porwała Iva.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Oo dzięki:-) a reszty nie wiesz? :-)

ocenił(a) serial na 10
rubbim

niestety nie. Wiem tylko o Florencji, Florencja to była ta co się w Ivie kochała, później była jego żoną, ale się rozeszli bo Ivo kochał Mili. A wiesz może w którym odcinku Ivo będzie miał krótkie włosy ? Albo od którego odcinka Viki będzie coś czuć do Morgana ?

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Nie niestety nie wiem. Miałam ok. 10 lat gdy polsat emitowal ZA więć nie pamiętam.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

To będize 62 odcinek, Ivo zacznie mieć krótkie włosy w dosyć fajnej scenie, w której weźmie udział rzecz jasna Milagros :D. Co do drugiego pytania związanego z Viki nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 10

O ile pamiętam to włosy zetnie mu Mili jako przegrana w zakładzie:-)

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

Włosy zetnie mu Milagros w końcówce 61 odcinka. A z Wiki i Morganem coś na rzeczy będzie od wygranej Morgana z Bobbym, którzy rywalizowali o Wiki. Morgan przygotował wtedy kolacje w ogrodzie, coś koło 92 albo 93 odcinka.

kinomanka_13

Wątek Victoria+Morgan zacznie się rozwijać koło 80 odcinka, nie wiem dokładnie w którym. Morgan będzie 'zabijał obojętnością' :-D

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

Ten mały to Gamuza.

ocenił(a) serial na 8
rubbim

1. Don Pepe o starszy Pan, który prowadził warsztat i zaprzyjaźnił się z Rokim i Ramonem.
2. Juan Cruz - narzeczony Wiktorii, miała z nim wziąć ślub.
3, Fabrizio - syn Dominica Rizzo, mafioza, brat Mariny i Florencji, przyjaciel Milagros, zakochał się w niej później. Początkowo kłamał, że nazywa się Daniel.
4. Sergio Costa - prawnik, miał dziadka prawnika o takim samym imieniu, Angelika nazywała go Sergio Costa drugi albo junior, Mili poznała go na dyskotece, zaprzyjaźniła się z nim, on się w niej zakochał, byli razem, bo Mili chciała uciec od Iva, ale tak naprawdę Sergia traktowała zawsze jak przyjaciela.
5. Marina Rizzo de Rapallo - córka Dominka, żona Pabla, siostra Florencji i Fabrizio, urodziła Pablowi synka
6. Carolina 'Caro' Domínguez - Pani inżynier, Pablo wciągnął ją do swojej intrygi, chciał by rozdzieliła Iva i Milagros, by wylądowała z Ivem w łóżku.
7. Fernando - przyjaciel Sergia, Lina z nim kręciła, ale Fernando wyjechał.
8. Pilar - przyjaciółka Wiktorii, była dziewczyna Iva, z bogatego domu, rozpuszczona panienka, która chciała mieć Iva tylko dla siebie, jak ją odrzucił to poleciała do Pabla, nastawiona na podboje łóżkowe.
9. Don Julio - on był w początkowych odcinkach, gangster, robił interesy z Federiciem, miał blinę na twarzy, to ten co Marta nagrała jego rozmowę z Federickiem.
10. Gustavo Marías - członek mafii, współpracownika Dominika Rizzo, a później Pabla, chciał zniszczyć Federicka, Marina i Florencja nie wiedząc o jego działalności traktowały go jak wujka, bandzior.

Mam nadzieję, że pomogłam :)

ocenił(a) serial na 10
Lineczka_filmweb

Jesteś wielka:-) dzięki:-) a orientujesz się któ w których odc się mniejwięcej pojawia? :-)

ocenił(a) serial na 8
rubbim

Tak na szybko to Pilar pojawia się w 75 odcinku, Sergio w 129 i Fernando chyba też, bo mieli wtedy wieczór kawalerski.. Marina coś koło 111. Don Pepe wtedy kiedy Mili odwiedziła dom swojej matki, więc to było chyba koło 124/125 odcinka. Fabrizio pojawił się w bodajże 215, Carolina coś koło 191.