PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8856
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

wzruszenie, rozczarowanie i chęć przeżycia jeszcze raz tego samego, to właśnie teraz czuję.
podroż z Rebelde dobiegła końca.
na zawsze pozostanie w moim sercu... ;(

pozdrowienia dla fanów :)

ocenił(a) serial na 10
Jagodi92

Ja nie wyobrażam sobie jutrzejszego dnia bez nich, bo co przyjdę ze szkoły, będzie godzina 18.00, a w moim sercu pustka. Strasznie szybko to minęło, wydaje się jakbym to właśnie wczoraj obejrzała pierwszy odcinek, a tu już koniec :(

RiDka

Skończył się pewien etap. Odcinek ostatni mega wzruszający, cudowny ;(. bajeczny i magiczny.. nie wyobrażam sobie życia bez Rebelde ;(. okrzyk `ZBUNTOWANI` na sam koniec.. cudne <3 ;(.

i na dodatek przemówienie Roberty, zabiło mnie. nie do opisania co czuję ;(.

ocenił(a) serial na 10
estrella93RBD

a ja oczywiście płakałam...i właśnie jak tak potem wszyscy krzyknęli" Zbuntowani!!" to po prostu..tego się nie da opisać..jak zaczęłam oglądać Zbuntowanych to jakoś tak nie myślałam o tym kiedy się skończy..a to już dzisiaj..:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(kocham Rebelde:):)i jeszcze jak Roberta powiedziała, że zespół się nie rozpadnie..a dzisiaj zespołu już nie ma:(zostały piosenki i pamięć o naszych kochanych Zbuntowanych:):)<3333333

RBD na zawsze w naszych sercach!!:):):):):)

Jagodi92

No ten film jest cudowny naprawde kocham ich oprócz tej głupiej sool . ; /

podobno 1 grudnia mają być powtórki szczeże to nie ogladalam 1 temp tylko pare odcinków , a takto nie odpuscilam ani 1 odcinka .

i jedno mnie zastanawia jak wczoraj krzykneli zbuntowani to potem na zakonczeniu było koniec i znak zapytania ? mam nadzieje ze jeszcze cos z nimi bedzie . Uwielbiam ich !

ocenił(a) serial na 10
Jagodi92

kochani Zbuntowani...
potrafili dotrzeć do mojego serca...
dobrze że polecą jeszcze raz...
<3

ocenił(a) serial na 10
Alda93

Ostatni odcinek był świetny :) szkoda, że się już skończyli ja to bym chciała żeby po tej 3 letnie przerwie nagrali dalsze odcinki zbuntowanych( 4 temporada). Fajnie by było zobaczyć dalsze losy bohaterów...

ocenił(a) serial na 10
Daniela_Lujan_87

Byłoby super. Nawet nie musieliby już być uczniami, ale powiedzmy, że mieliby po 20 parę lat, mieli by już własne bobasy, ale nadal by się przyjaźnili i byli by zbuntowani...tyle nowych wątków można poruszyć. Wyobrażacie sobie np. Almę w roli babci;) No, ale cóż tak już nie będzie... :(

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Doskonały pomysł! Szkoda tylko, że Pedro Damian(nie wiem jak to się pisze hehe) nie wpadł na taki pomysł :(

Daniela_Lujan_87

popieram w zupełności! :(

;)

smutno o tej 18... nic sie nie dzieje...

ocenił(a) serial na 9
Jagodi92

No smutno, smutno.. Zawsze rano jak wstawałam to oglądałam powtórki kawałkiem (no tak do połowy) i od razu sie przyjemniej do szkoły chodziło.. A teraz.? Nic mi sie rano nie chce i wgl..
Ale ostatni odcinek był cuudowny. Nie mogłam sie go doczekać ale z drugiej strony wiedziałam, że jak już go obejrzę to wszystko sie skończy.. :( Ale był przecudny.. Ślub, a potem te przemówienia.. Śliczne aż sie popłakałam.. No i ten okrzyk "ZBUNTOWANI".. :) Tylko szkoda, że nie było tej sceny z MyM na moście i DyR na łódce :D