PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8856
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

RBD

ocenił(a) serial na 7

ostatnio czytalam ze trasa koncertowa promujaca nowy krazek Empezar desde cero ma miec swoje koncerty takze w europie
bardzo bym chciala zeby byl w Polsce jakis koncert a jak nie to moze byc gdzies blisko naszego kraju

Kasia_114

Wiesz co ja gdzies widzialam filmik jak zespół RbD mówi żę odwiedza Polonie :P ale jeszcze nie jest to do konca podtwierdzone.

Kasia_114

RBD odwiedzą Europę w maju i czerwcu. Niestety do Polski nie zawitają.
Pojawią się w Hiszpani, Rumuni, Serbii i na Słowenii.

__Luna__

Daty koncertów w Europie:

Maj 2008

23 - Lugar no confirmado - Almería, Hiszpania
24 - Lugar no confirmado - Alicante, Hiszpania
25 - Lugar no confirmado - Sevilla, Hiszpania
30 - Palacio de los deportes - Madryt, Hiszpania
31 - Palau Sant Jordi - Barcelona, Hiszpania

Czerwiec 2008
01 - Lugar no confirmado - Málaga, Hiszpania
06 - Lugar no confirmado - Alicante, Hiszpania
07 - Recinto ferial - Teneryfa, Hiszpania
08 - Recinto Infecar - Gran Canaria, Hiszpania
13 - Lugar no confirmado - Bukareszt, Rumunia
20 - Lugar no confirmado - Serbia
21 - Lugar no confirmado - Słowenia

użytkownik usunięty
__Luna__

ja juz rodzica mowilam o tych koncertach w serbi sloweni i rumuni;p mam nadzieje ze moze ich namowie;p

Kasia_114

Moim zdaniem grupa może pojawić się u nas najszybciej w przyszłym roku i jest to bardzo prawdopodobne bo już w kilku wywiadach wspominali o Polsce i pozdrawiali fanów z Polski.

asi00la

To, że wspominali o nas w wywiadach nic nie znaczy. Jeżeli Polska nie zacznie ich promować, to nie opłaca im się przyjeżdżać dla 1000 osób, gdy na ich koncerty przychodzi od 20 tys ludzi. Chcialłbym, żeby u nas zagrali, ale nie teraz bo byliby zawiedzeni.
Muszę wysłać maile do Vivy i 4Fun TV z prośbą o teledyski, bo na MTV nie ma co liczyć XD

użytkownik usunięty
asi00la

w przyszłym roku to juz napewno nie beeda koncertowac! przeciez to pozegnalna trasa !

ocenił(a) serial na 9
Kasia_114

ale zauwaz, ze oni to pisali w marcu w 2008 a nie 2009 roku.;pp

użytkownik usunięty
Ewka___

omg;/ dopiero to skumalam ;D w 2008;/ ajc;/ jaka szkoda....
No to teraz juz wiem ze nie ma szans ze oni beda w polsce jako rbd i ze nigdy ich nie zobacze na zywo jako rbd;/ ;(
kto z was ma ich nowa plyte?ta ostatnia ??? ja mam ale wiadomo ze sciagnieta z neta takie sliczne tam piosenki sa;))
Wiecie ze jak czytalam tlumaczenie "para olvidarte de mi" i rownoczesnie sluchalam jej to az sie poplakalam;/
jaka szkoda ze oni dopiero co zrobili sie slawni w polsce a juz ich nie ma;/

ocenił(a) serial na 9
Kasia_114

czyli na serio bedzie ta trasa.? bo slyszalam ze ta ostatnia plyta,ktora juz wydali, ma byc ostatnia i koncert ma byc tylko u nich, w Meksyku.

użytkownik usunięty
Ewka___

mam nadzieje ze tak:)ale pewnosci nie mam trzeba chyba na ich oficjalna strone wejsc:! ej to do tej co pisala "rozklad koncertow" skad ty to wzielas?

ocenił(a) serial na 9
Kasia_114

nie wiem, czy zauwazylas, ze ona napisala to :
17 marca 2008 14:20, wiem, ze juz to pisalam, ale jeszcze raz napislam.;p
----
ale fajnie zeby byly, bo w wakacje to mozna by sie wybrac, jakby gdzies w miare blisko byly.;pp

ocenił(a) serial na 9
Kasia_114

te ---- mialy byc podkresleniem 2008, ale nie wyszlo.;pp

Ewka___

Przykro mi,ale Was zmartwię :( Zespół RBD jest już oficjalnie rozwiązany i nie ma szans na jakikolwiek ich wspólny koncert,a już na pewno nie w Polsce :(Jedyny koncert na którym mogą jeszcze zaśpiewać to pożegnalny koncert w Meksyku.Prawie każdy z byłych członków RBD zaczął już solową karierę i zapowiadają już oni wydanie swoich solowych płyt. Mi również jest bardzo przykro że RBD nie przyjechało do Polski pomimo swoich wielkich chęci.Ich ostatnia trasa koncertowa miała przecież obejmować koncert w Polsce 1 września 2008r.Ta informacja była oficjalna,ponieważ znajdowała się na ich oficjalnej stronie.Sam zespół w różnych wywiadach mówił o przyjeździe do Polski.Jednak niestety jak zwykle zawiodła organizacja koncertu w Polsce.Ludzie za to odpowiedzialni po prostu sobie to olali...i w ten sposób Polska została wykreślona z listy tuż przed rozpoczęciem trasy koncertowej. ;(

ocenił(a) serial na 9
Kasia_114

ale jak juz kiedys pisalam, jest szansa, ze przyjedzie do nas Anahi i Ucker, ale to tez nic pewnego; wspomnieli o Polsce w jakims wywiadzie, ale tak samo bylo z RBD, tez zapowiadali przyjazd i na tym sie skonczylo.;pp

Ewka___

no miejmy nadzieję ze przyjadą :). Ale Polska musi zacząć bardziej promować ich muzykę, bo po co maja przyjeżdżać do kraju,gdzie nawet nie sprzedają ich płyt :( Myślę że oni chcieli by tu przyjechać,ale organizatorzy tutaj w Polsce powinni się bardziej w to zaangażować a nie olać sprawę tak jak było z występem RBD :(

ocenił(a) serial na 9
Kasia_114

heh.
a moglabys podac liste piosenek, jakie tam sie znajduja.?
i tytul tej plyty.???

z gory dzieki.;pp

Ewka___

chodzi ci o piosenki z solowych płyt poszczególnych wykonawców z RBD?

użytkownik usunięty
Ewka___

Tytuł płyty: Para olvidarte de mi<abyś zapomniał o mnie> ;(
Piosenki:
1. Camino Al Sol
2. Mírame
3. Para Olvidarte De Mí
4. ¿Quién Te Crees?
5. Esté Donde Esté
6. Más Tuya Que Mía
7. Hace Un Instante
8. Desapareció
9. Olvidar
10. Yo Vivo Por Ti
11. Lágrimas Perdidas
12. Puedes Ver Pero No Tocar
13. Adiós

I NIE SA TO PLYTY SOLOWE TYLKO JEST TO OSTATNIA POZEGNALNA PLYTA RBD <PREMIERA BYLA W KWIETNIU>

Wiem wiem...:) Sorry nie zrozumiałam dobrze o co chodziło :)

ocenił(a) serial na 9
Kasia_114

dzieki.;*

za krotki.za krotki.za krotki.